Θρίλερ στη Πάτρα: Νεκρή εντοπίστηκε η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη

January 15, 2023

Θρίλερ στη Πάτρα: Νεκρή εντοπίστηκε η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη


Διαφ.

Νεκρή υπό αδιευκρίνιστη για την ώρα αιτία βρέθηκε στο Ρίο Πατρών η 41χρονη που είχε βάλει το βρέφος της στην κατάψυξη του σπιτιού.



Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η 41χρονη εντοπίστηκε από το σύντροφό της και πρόκειται για τη γυναίκα που στις 9 Ιουλίου του 2013 είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε και έβαλε στην κατάψυξη το 3 μηνών βρέφος της στο Αλεποχώρι Αχαΐας.

Η ίδια είχε τότε ισχυριστεί πως το παιδί χτύπησε και μόλις η ίδια κατάλαβε πως δεν έχει αισθήσεις το έβαλε στην κατάψυξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 41χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα του 2013 είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αχαΐας και ολόκληρη τη χώρα.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, η -31χρονη τότε- δράστιδα χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέβατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει την επόμενη μέρα το πρωί.

Παντρεύτηκαν Κώστας Σλούκας και Μαρία Δαρσινού: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο

«Στη συνέχεια η 31χρονη εναπόθεσε το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη του ψυγείου», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μαζί με την δράστρια στο σπίτι στο Αλεποχώρι Αχαΐας, βρίσκονταν τα τρία παιδιά της: δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 16 μηνών και το αδικοχαμένο 3 μηνών βρέφος.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ωστόσο, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας είχε μειώσει την ποινή σε 12ετή κάθειρξη, αναγνωρίζοντας ελαφρυντικά.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερη το 2018, αφού είχε εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: