Σε κακή κατάσταση ο Στέλιος Χανταμπάκης: Αμίλητος εδώ και 3 επεισόδια στο Survivor AllStar, αυτή είναι η αιτία

January 15, 2023

Σε κακή κατάσταση ο Στέλιος Χανταμπάκης: Αμίλητος εδώ και 3 επεισόδια στο Survivor AllStar, αυτή είναι η αιτίαΟ φετινός κύκλος του ριάλιτι Survivor All Star μόλις που έχει ξεκινήσει, ωστόσο οι πρώτες κλίκες και στρατηγικές έχουν ήδη εμφανιστεί.Οι τηλεθεατές έχουν ήδη κόψει κινήσεις, συμπεριφορές και στρατηγικές, αφού παρακολουθούν τους αγαπημένους τους παίκτες από προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης σε κάθε κίνησή τους.
Κάποιοι από τους παίκτες, είναι η αλήθεια, δείχνουν να έχουν αλλάξει τελείως από τότε που τους παρακολουθούσαμε. Ανάμεσά τους και ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος στο Survivor του 2017 ήταν πολύ πιο εξωστρεφής με τους συμπαίκτες του και πιο εκδηλωτικός τόσο στην καλύβα όσο και στον στίβο μάχης.

Φέτος όμως παρακολουθούμε έναν τελείως διαφορετικό Στέλιο. Χρειάστηκε να περάσουν τρία επεισόδια του παιχνιδιού για να ακούσουμε έστω τη φωνή του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης προσφέρει πολλά στην ομάδα και μάλιστα προσφάτως μπήκε στη διαδικασία να δημιουργήσει τρίφτη για τις καρύδες που θέλουν να μαγειρεύουν, χρησιμοποιώντας το καπάκι της κατσαρόλας. Μόνο τότε ακούσαμε έστω τη φωνή του καθώς ο ίδιος έχει αποφασίσει να είναι αθόρυβος φέτος.

«Σεβόμαστε τις γυναικές»: Η 1η αντίδραση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μετά το χωρισμο από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Δείτε το βίντεο:

Πατέρας δύο παιδιών και ευτυχισμένος σύζυγος, ο Στέλιος Χανταμπάκης από τότε που βγήκε από το πρώτο Survivor πριν από έξι χρόνια, αποφάσισε να αλλάξει τακτική απέναντι στα media. Βλέποντας πως μετά τη «θητεία» του στο παιχνίδι τότε είχε απογοητεύσει πολλούς τηλεθεατές, ειδικά μετά τον έντονο καβγά του με τον Ντάνο που όλοι είχαν πάρει το μέρος του, ο Στέλιος Χανταμπάκης αποφάσισε να φτιάξει το προφίλ του και να είναι πιο ήσυχος. Να μην προκαλεί. Να μην μπλέκεται σε άσκοπους καβγάδες και έντονες αντιπαραθέσεις που θα του στοίχιζαν ξανά σε ό,τι αφορά τη δημόσια εικόνα του.

Και μέχρι στιγμής φαίνεται να τηρεί κατά γράμμα την τακτική του, τείνοντας πλέον να γίνει ένας αγαπητός παίκτης καθώς και στην καλύβα βοηθάει πολύ και υποστηρικτικός είναι με τους συμπαίκτες του και καλός παίκτης στον στίβο μάχης είναι. Το τρίπτυχο της επιτυχίας δηλαδή…

Survivor All Star Survivor All Star Survivor All Star


Πηγή

Διαβάστε επίσης: