Νίκος Μουτσινάς για τη μητέρα του: «Δεν ήθελε να έχω καμία, αυτή ήταν η μόνη γυναίκα στη ζωή μου»

January 15, 2023

Νίκος Μουτσινάς για τη μητέρα του: «Δεν ήθελε να έχω καμία, αυτή ήταν η μόνη γυναίκα στη ζωή μου»


Διαφ.

Εξομολόγηση για τη μοναδική γυναίκα της ζωής του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή «Γεια σου».



Ο ίδιος ανέφερε: «Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα. Ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου, δεν την ενδιέφερε να έρθει κάποια άλλη. Ήταν πολύ μεγάλο το θέλω μου να φύγω από την Θεσσαλονίκη», τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να το βάλω σε περιορισμό. Της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και να παίξω μεγάλους ρόλους, πρέπει να πάω στην Αθήνα. Δεν μπορώ στη Θεσσαλονίκη. Με κοίταξε δραματικά…».




 

Του ξέφυγε στον αέρα της εκπομπής: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος του

Επίσης, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι», τα νούμερα τηλεθέασης και το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Τα βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και που τα βλέπω, δεν αλλάζουν. Δεν γίνεται να μην τα δεις, αλλά δεν μένουμε εκεί, είναι παλιακό. Αυτό γίνεται όποτε “χωρίζω”. Επειδή τελειώνει το συμβόλαιο, αυτό εννοώ με το “χωρίζω”, ξαφνικά είμαι πολύφερνη νύφη. Τους ευχαριστώ! Υπάρχει η σκέψη να μην κάνω τίποτα του χρόνου. Δεν είναι φοβιστικό. Δεν γίνεται να μη δείχνω χαρά στην εκπομπή. Είμαι αρχικά επαγγελματίας προς τα εμένα. Αφού έχω αναλάβει κάτι. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει διασκέδαση στην εκπομπή. Είναι σαν να πηγαίνω σε πάρτι κάθε μέρα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: