Ελένη Τσολάκη: «Η Βρισηίδα πήγε Survivor για να δείξει το φόρεμά της, ο Μαρτίκας δεν τα έβαψε μαύρα που έφυγε»

January 15, 2023

Ελένη Τσολάκη: «Η Βρισηίδα πήγε Survivor για να δείξει το φόρεμά της, ο Μαρτίκας δεν τα έβαψε μαύρα που έφυγε»



Έξω από τα δόντια μίλησε η Ελένη Τσολάκη για το ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor.



Μιλώντας για όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο επεισόδιο του Survivor All Star μετά την αποχώρηση της αγαπημένης του, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Όλο αυτό που λέει δεν πείθει και κανέναν, γιατί είναι ο τόνος της φωνής, το κόμπιασμα, οι λέξεις που χρησιμοποιεί, το δάκρυ που το πιέζει και δεν βγαίνει… δε λέω ότι χάρηκε που έφυγε αλλά λέω ότι δεν τα έβαψε και τόσο μαύρα όσο παριστάνει».

Όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να δικαιολογήσει τη στάση του παίκτη, η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε: «Πρέπει να ξυπνήσει το συναίσθημα μέσα του για να τα πει; Ρε συ Λάμπρο, αλήθεια τώρα μου το λες αυτό; Το συναίσθημα είναι κάτι που σου βγαίνει από την αλήθεια του. Δεν είναι ότι πρέπει να σκεφτώ τι μου έχει συμβεί για να το ξανανιώσω».




 

Τον «κράζει» όλο το διαδίκτυο: Πήρε το λάστιχο και κατέβρεξε άστεγη επειδή καθόταν απέναντι από το μαγαζί του

Όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία εξομολογήθηκε την ψυχολογική πίεση που ένιωθε μέσα στο παιχνίδι, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε: «Εγώ νομίζω ότι η Βρισηίδα πήγε στο Survivor, μόνο για να βάλει το φόρεμα στο Gala».

Κλείνοντας το θέμα η παρουσιάστρια του «Open Weekend», είπε: «Όταν εκφράζεσαι τόσο θερμά για τον άνθρωπό σου, μου κάνει παράταιρο και ψεύτικο να πρέπει να κινητοποιήσεις το συναίσθημά σου για να βγάλεις μια αλήθεια. Γιατί δεν μου φάνηκαν αληθινά τα συναισθήματα του Σπύρου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: