«Θα τα κάνω όλα εγώ»: Βράχος στο πλευρό της ο σύζυγος της 26χρονης που έχασε το χέρι της στη μηχανή του κιμά

January 16, 2023

«Θα τα κάνω όλα εγώ»: Βράχος στο πλευρό της ο σύζυγος της 26χρονης που έχασε το χέρι της στη μηχανή του κιμάΣυγκλονίζουν οι περιγραφές του συζύγου της 26χρονης που έχασε το χέρι της από τη μηχανή του κιμά σε κρεοπωλείο στο Ηράκλειο.Η γυναίκα που εργαζόταν στο κρεοπωλείο ακρωτηριάστηκε καθώς οι γιατροί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της που είχε εγκλωβιστεί στη μηχανή αλέσματος του κιμά.

«Eγώ ήμουν στη δουλειά και με πήρανε και πήγα εκεί κι ήτανε στη μηχανή μέσα η χέρα της. Κόψανε τη μηχανή, αλλά δεν μπορούσανε να βγάλουνε τη χέρα και πήρανε τη μηχανή στο νοσοκομείο. Έχει ακρωτηριαστεί το χέρι της, το έχει χάσει, αυτό μου είπαν οι γιατροί επειδή δεν μ’ αφήνουνε να μπω μέσα», είπε ο σύζυγος της 27χρονης, Μιχάλης Δασκαλάκης, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου.

Στο σπίτι την περιμένουν τρία παιδάκια ηλικίας 11, 8 και 2 ετών. «Έχουμε τρία μικρά παιδιά, αλλά θα τα καταφέρουμε. Φτάνει που σώθηκε η Αναστασία μου», πρόσθεσε.

Ψυχρή εισβολή με τσουχτερό κρύο και χιόνια τις επόμενες ημέρες: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

«Εντάξει, καλά είναι, όπως το πάρει κανείς, ένα κομμάτι από το σώμα της έχει φύγει, εντάξει πώς να το πάρει; Εγώ δεν φοβάμαι. Μπορώ εγώ να τα κάνω όλα, θα ζοριστούμε λίγο, αλλά εντάξει θα περάσει. Εμείς είμαστε με τη γυναίκα μου μαζί από 14 χρονών, την έχω πάρει κι είμαι τώρα 30 χρόνων», κατέληξε.ο σύζυγος της 26χρονης.

Οι πρώτες κινήσεις μετά το ατύχημα με τη μηχανή του κιμά

«Χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ μαζί με το ΕΚΑΒ να μεταφερθεί επειγόντως στο ΠΑΓΝΗ ώστε να απεγκλωβιστεί το χέρι», δήλωσε ο γ.γ Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Νεκτάριος Μωυσάκης.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Τζανάκης, καθηγητής πνευμονολογίας και διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΑΓΝΗ σημείωσε ότι έχει αποφευχθεί οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή κίνδυνος της ζωής της. «Φυσικά η ολοκλήρωση της φροντίδας της θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε με το μικρότερο βαθμό αναπηρίας, για αυτή την εξαιρετικά επώδυνη κατάσταση», είπε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: