Ελληνίδα Θεα: Αυτή τη θέση κατέκτησε η Κορίνα Εμμανουηλίδου, στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος

January 16, 2023

Ελληνίδα Θεα: Αυτή τη θέση κατέκτησε η Κορίνα Εμμανουηλίδου, στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος


Διαφ.

Εκτός του top 16 έμεινε η Ελληνίδα υποψήφια στον διαγωνισμό ομορφιάς, Μις Υφήλιος, καθώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές.



Στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», η χώρα μας έχει κερδίσει μια φορά το στέμμα και αυτή ήταν το 1964 με την Κορίνα Τσοπέη. Επίσης, εκπρόσωπός μας έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο top 5: η Νταίζη Μαυράκη (β’ αναπληρωματική, 1952), η Τίνα Ρούσσου (γ’ αναπληρωματική, 1982) και η Εβελίνα Παπαντωνίου (α’ αναπληρωματική, 2001).

Η Ελληνίδα από τη Βέροια, Κορίνα Εμμανουηλίδου, είναι μόλις 22 ετών και έχει ύψος 1.80. Έχει τελειώσει τις σπουδές της ως make up artist και στο παρελθόν, έχει τιμηθεί ξανά με διάκριση, καθώς ξεχώρισε ανάμεσα σε 20 υποψήφιες στον διαγωνισμό Star GS Hellas.

Η ίδια ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικία των 16 ετών, όμως σταδιακά ανακάλυψε και την αγάπη της για το μακιγιάζ και κάποια στιγμή φιλοδοξεί να ανοίξει το δικό της κέντρο αισθητικής. Επιπλέον, η 22χρονη έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στα ταξίδια, έτσι παρακολουθεί και μαθήματα, για να μπορέσει να γίνει αεροσυνοδός.

Μις Υφήλιος

Η επίσημη εθνική ενδυμασία που φόρεσε η Κορίνα Εμμανουηλίδου στα «Μις Υφήλιος»

Η επίσημη εθνική ενδυμασία είχε τον τίτλο: «Να πάρουμε την ιστορία μας πίσω». Η φετινή εθνική ενδυμασία απεικόνιζε τη Θεά Ήρα, μαζί με το εμβληματικό της δόρυ και το μυστικιστικό της σύμβολο, το παγώνι με όλες του τις ιδιότητες. Πρόκειται για μία δημιουργία του γλύπτη, TASOS HORRUS.




 

Με τούρτα στον τάφο της οι γονείς της Τοπαλούδη: «Ελένη μου ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί»

Αξίζει να τονιστεί ότι τόσο το βραδινό φόρεμά της, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για την εμφάνισή της στα «Μις Υφήλιος», όσο και η εθνική της ενδυμασία, είναι δημιουργίες που σκοπό έχουν να φέρουν την Ελλάδα στο κέντρο συζήτησης για την Υφήλιο.

Στον διαγωνισμό για την παρουσίαση των μοντέλων με μαγιό, όλες οι χώρες είχαν λάβει από τους διοργανωτές μία λευκή μεταξωτή κάπα. Στην πλάτη της οποίας η κάθε χώρα φιλοτέχνησε ένα στοιχείο σημαντικό από την ιστορία της. Η Ελληνική αποστολή πήρε την πρωτοβουλία να απεικονήσει στην κάπα τη Θεά Αφροδίτη.

View this post on Instagram

A post shared by yagrek (@yagrek)

View this post on Instagram

A post shared by @korina_emmanouilidou


Πηγή

Διαβάστε επίσης: