Λύθηκε το μυστήριο: Αυτός είναι ο πατέρας του παδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου, διέρρευσαν φώτο

January 16, 2023

Λύθηκε το μυστήριο: Αυτός είναι ο πατέρας του παδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου, διέρρευσαν φώτο


Διαφ.

Μια ανάσα πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Τζούλια Αλεξανδράτου εξακολουθεί να κρατά κρυφή την ταυτότητα του πατέρα.Πλέον, η Τζούλια Αλεξανδράτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς προχώρησε στην προσωπική της ζωή και διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Σύντομα, θα κρατά στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της.

Από την ημέρα που το ίδιο το μοντέλο ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι εξαιρετικά ενεργή και πολλές φορές μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, παρόλο που όπως είχε αποκαλύψει δεν θέλει να δίνει στοιχεία για την εγκυμοσύνη της στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι το 2012 η Τζούλια Αλεξανδράτου ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο και τον Ιούνιο του 2013 παντρεύτηκαν στη Βιέννη όπου και ζούσαν μόνιμα. Τρία χρόνια μετά, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, με το διαζύγιο να εκδίδεται μέσα στο 2017.
 

Ελληνίδα Θεα: Αυτή τη θέση κατέκτησε η Κορίνα Εμμανουηλίδου, στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος

Οι ελάχιστες φορές που έχουμε δει τον σύντροφο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Είναι ελάχιστες και οι φορές που τους έχουμε δει μαζί στα social media, αλλά αυτές είναι μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες τους.

Τζούλια Αλεξανδράτου

Τζούλια Αλεξανδράτου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: