Ανησυχία για την Ασημίνα στο Survivor All Star: Αποχώρησε υποβασταζόμενη από το συμβούλιο (vid)

January 15, 2023
Νέα εβδομάδα με νέες προκλήσεις στο Survivor All Star και την Ασημίνα να αποχωρεί υποβασταζόμενη από το Συμβούλιο.

Οι Μαχητές επέστρεψαν στο πρώτο αγώνισμα της νέας εβδομάδας στο Survivor All Star και μαζί με την ασυλία κέρδισαν το έπαθλο φαγητού, τους λουκουμάδες με μέλι.


Διαφ.

Από την άλλη οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν και η κάλπη έδειξε ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στον ζαχαροπλάστη, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό του, λέγοντας πως φέρνει νίκες για την ομάδα του. Μάλιστα, αναρωτήθηκε αν πρέπει να αποχωρήσει από μόνος του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, βλέποντας ότι για κάποιον λόγο δεν φαίνεται να είναι αρεστός από τους συμπαίκτες του.

Στο νέο trailer του αποψινού επεισοδίου, τα «πηγαδάκια» περιστρέφονται γύρω από αυτή την απόφαση της κόκκινης ομάδας, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να ξεσπάσει σε κλάματα. «Τα συναισθήματά μου πλέον για την ομάδα μου, έχουν αλλάξει. Δεν τους εμπιστεύομαι. Με βλέπει τώρα η οικογένειά μου, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος. Αλλά εγώ δεν είμαι στόχος. Θα είμαι βράχος, δυνατός, θα παλέψω…», λέει στην κάμερα.

Το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία προμηνύεται συναρπαστικό και η αγωνία κορυφώνεται. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεσπάει σε κλάματα και στο συμβούλιο του νησιού που ακολουθεί , η Σταυρούλα Χρυσαειδή λέει στον Γιώργο Λιανό ότι η συμπαίκτρία της ζαλίζεται και θέλει να βγει έξω. «Η Ασημίνα νιώθει μια ζαλάδα και θέλει να μεταφερθεί έξω», λέει ο παρουσιαστής την ώρα που η Ασημίνα υποβασταζόμενη από την Αφροδίτη Σκαφίδα περνάει εκτός συμβουλίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: