Βαλέρια και Λάουρα Λάτσιου: Η σπάνια φώτο της Μενεγάκη με τις κόρες της, η ομοιότητά τους είναι πραγματικά εκπληκτική

January 16, 2023

Βαλέρια και Λάουρα Λάτσιου: Η σπάνια φώτο της Μενεγάκη με τις κόρες της, η ομοιότητά τους είναι πραγματικά εκπληκτική



Μία και μοναδική φορά η Ελένη Μενεγάκη έδειξε μπροστά σε επαγγελματική κάμερα τα πρόσωπα των μεγάλων κορών της και είναι η παρακάτω στιγμή.



Από εκεί έγινε αντιληπτή η ομοιότητα που έχουν η Βαλέρια και η Λάουρα Λάτσιου με την παρουσιάστρια!

Τα χαρακτηριστικά προσώπου της Βαλέριας θυμίζουν εξαιρετικά πολύ αυτά της Ελένης αλλά και η Λάουρα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη μαμά της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και έχει απαγορεύσει τη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών της. Η μόνη φορά που αποφάσισε να δείξει στην τηλεόραση τα πρόσωπα των παιδιών της ήταν την τελευταία μέρα της στον Alpha και κάποιες φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες είναι από το παρελθόν.

Δείτε την τηλεοπτική στιγμή

Ελένη Μενεγάκη




 

Πήρε τη μεγάλη απόφαση, τελικά θα το κάνει: Η κίνηση του γιου του Βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου μετά τον θάνατό του

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη η οποία είναι λάτρης του Instagram δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες των παιδιών της με αφορμή τις διακοπές τους, ένα ταξίδι, τα γενέθλιά τους αλλά και μία βόλτα τους χωρίς να δείχνει το πρόσωπό τους, εκτός από τον γιο της, Άγγελο, που πια είναι 20 χρονών.

Η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει μία σπάνια φωτογραφία της Λάουρας και της Βαλέριας, των οποίων τα πρόσωπα δε βλέπουμε συχνά. Τα κορίτσια απεικονίζονται στη φωτογραφία ντυμένα για τις Απόκριες, ωστόσο δείχνουν πιο χαριτωμένα από ποτέ και μοιάζουν πολύ στην εντυπωσιακή μαμά τους, ιδίως η Βαλέρια.

Ελένη Μενεγάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: