Δυστυχώς είναι αλήθεια: Αυτός είναι ο νεκρός που ξεψύχησε στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης

January 16, 2023

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Αυτός είναι ο νεκρός που ξεψύχησε στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης


Διαφ.

Ο Καθηγητής Βασίλης Ράπτης είναι ο δρομέας που ξεψύχησε την ώρα της προπόνησηςΣτην θλίψη βυθίστηκε σήμερα το πρωί το Μεσολόγγι από την είδηση του θανάτου του γνωστού καθηγητή Ιταλικών Βασίλη Ράπτη.

Ο άτυχος καθηγητής εντοπίστηκε πεσμένος στον χώρο του γηπέδου του ΔΑΚ Μεσολογγίου τα μεσάνυχτα. Ο ίδιος είχε πάει να αθληθεί καθώς το τρέξιμο καθώς ο αθλητισμός ήταν καθημερινή ασχολία του 54χρονου καθηγητή.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με το messolonghinews.gr, επρόκειτο για έναν έμπειρο δρομέα που συνήθιζε να προπονείται τις βραδινές ώρες και είχε συμμετοχές σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Ήταν από τους ιδρυτές του συλλόγου δρομέων Μεσολογγίου και παλαιότερα του Ποδηλατικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Είχε σπουδάσει στη Μόντενα της Ιταλίας χημικός, αλλά τον κέρδισε η διδασκαλία της γλώσσας και επιστρέφοντας στον τόπο του άνοιξε φροντιστήριο που διατηρούσε ως σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Ήταν παντρεμένος και είχε τέσσερα παιδιά.

Ο άτυχος δρομέας εντοπίστηκε νεκρός, έπειτα από αναζητήσεις των οικείων του, αφού είχε καθυστερήσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η νεκροψία – νεκροτομή θα δώσει ακριβείς απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του δρομέα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: