Το ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες, έμειναν όλοι άναυδοι: Μεγάλες χαρές για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου 3 χρόνια μετά

January 16, 2023

Το ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες, έμειναν όλοι άναυδοι: Μεγάλες χαρές για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου 3 χρόνια μετά


Διαφ.

Την τηλεοπτική της επιστροφή έχει στα σκαριά η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.



Δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μίλησε πρώτη φορά για τις συζητήσεις που κάνει με τον ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική της επιστροφή, επιβεβαιώνοντας έτσι το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Yupiii.

Αρχικά, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε πολύ “γόνιμες” συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αλλά ακόμη δεν έχω υπογράψει. Μόνο αυτό μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή».


Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Τραγωδία με την 31χρονη Χριστίνα, μπήκαν σπίτι και την βρήκαν ξαφνικά νεκρή

«Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής επειδή θα είναι live φυσικά και τα αντανακλαστικά μας θα είναι επικαιρότητας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα “σκοτεινό”… δεν βοηθάνε κανέναν, δεν μας πάνε παρακάτω», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Σε άλλο σημείο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε: «Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει 40άρια που έκανα κάποτε, έχει αλλάξει πια ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση. Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω στη νέα μου εκπομπή, για εμένα είναι πολύ σπουδαία πρόκληση, που την αποδέχομαι με πολλή αγάπη».



Πηγή

Διαβάστε επίσης: