Έδειξε τις πιπίλες που πήρε: Η πρώτη αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου στις φήμες εγκυμοσύνης

January 16, 2023

Έδειξε τις πιπίλες που πήρε: Η πρώτη αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου στις φήμες εγκυμοσύνης



Στην Ελλάδα επέστρεψαν ο Περικλής Κονδυλάτος και η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή τους από το All Star Survivor.



Όπως έγινε γνωστό, η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει και ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την έκανε να μη μπορεί να συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας την αποχώρηση της παίκτριας αναρωτήθηκε μήπως ο αληθινός λόγος που αποφάσισε να φύγει είναι τελικά άλλος…

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας. Μπορεί να μην είναι δυσάρεστο, αλλά ευχάριστο. Δεν ξέρω κάτι, εικάζω. Είδα ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική και αρκετά ευέξαπτη, έκλαιγε αρκετά. Μήπως είναι σε ενδιαφέρουσα η κοπέλα; Μπορεί να μην είχε κάνει τεστ εγκυμοσύνης και να ανακάλυψε εκεί ότι είναι έγκυος… Λέω τώρα διάφορα σενάρια. Δεν κάνουν σε όλες τις κοπέλες που μπαίνουν τεστ εγκυμοσύνης» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Χρωστάω τη ζωή μου σε έναν άγγελο»: Η ιστορία της 14χρονης που έπεσε σε κώμα και κόντεψε να πεθάνει από γρίπη

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απάντα στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος

Το απόγευμα της Κυριακής η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στα social media και με ένα βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος και για αυτό να αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor all Star».

«Λοιπόν, αναχωρούμε για Αθήνα τώρα και θα φτάσουμε το βράδυ. Θέλω να πω πρώτα από όλα για τις φήμες που είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, έχω άλλα προβλήματα υγείας και επίσης ούτε στο Μιλάνο είμαι και κάνω διακοπές. Ήμουν στον Άγιο Δομίνικο, τώρα φτάσαμε Μαδρίτη και θα πάμε Αθήνα. Αυτά», ξεκαθάρισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: