Πανελλήνια συγκίνηση: Η στιγμή που η Άννα Μαρία της Ελλάδας δακρύζει και η αποθέωση από το πλήθος

January 16, 2023

Πανελλήνια συγκίνηση: Η στιγμή που η Άννα Μαρία της Ελλάδας δακρύζει και η αποθέωση από το πλήθος


Διαφ.

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι έφτασε στη Μητροπολίτη Αθηνών η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία. Την τέως βασίλισσα συνόδευε η σύζυγος του γιου της Παύλου, Μαρί Σαντάλ.Η Άννα Μαρία ήταν εμφανώς συγκινημένη. Ανεβαίνοντας τις σκάλες της Μητρόπολης Αθηνών γύρισε προς τον συγκεντρωμένο κόσμο, ο οποίος τη χειροκροτούσε, και τον ευχαρίστησε.

Κατά την προσέλευσή της, η Άννα – Μαρία καταχειροκροτήθηκε και μάλιστα παρατεταμένα από τις χιλιάδες κόσμου -κατ’ εκτίμηση 10.000 άτομα- που βρίσκονται έξω από τη Μητρόπολη για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η ίδια, εμφανώς συγκινημένη και με το χέρι στο στέρνο, χαιρέτησε το πλήθος το οποίο την επευφημούσε, ευχαριστώντας τους, πλάι στον γιο της Παύλο.

Δίπλα της βρισκόταν συνεχώς ο πρωτότοκος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος.

Η Άννα – Μαρία ήταν εμφανώς συντετριμμένη και βουρκωμένη, για το χαμό του συζύγου της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 59 χρόνια, έως ότου τους χωρίσει ο θάνατος.

Η Άννα Μαρία είχε παραγγείλει ένα στεφάνι – αναφορά στο γάμο της με τον Κωνσταντίνο, αφού ήταν φτιαγμένο από τα ίδια λουλούδια που ήταν φτιαγμένη η ανθοδέσμη που της είχε προσφέρει τότε.

Σήκωσε το χέρι της και διακριτικά χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους οι οποίοι την επευφημούσαν όταν έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα στην Άννα Μαρία και το «ευχαριστώ» της στον κόσμο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: