Αξίζει χειροκρότημα: Η ατάκα της Μαλέσκου για τον σύντροφό της έκανε να την παραδεχτούν ακόμα & οι εχθροί της

January 17, 2023

Αξίζει χειροκρότημα: Η ατάκα της Μαλέσκου για τον σύντροφό της έκανε να την παραδεχτούν ακόμα & οι εχθροί της


Διαφ.

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, διανύει τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία σύντομα πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.



Η γνωστή παρουσιάστρια, που ξάφνιασε τους πάντες με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πριν από λίγες ημέρες, περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδί, ενώ έχει πάντα στο πλευρό της τον σύντροφο της ζωής της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Secret, η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δημόσια εμφάνιση μόνη ή με τον σύντροφό της, καθώς το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και προτιμά να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αυτό που θέλω να πω είναι µια µεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί µαζί µου! Συγκινούµαι πραγµατικά και που το λέω. Είµαι ευτυχισµένη και ευγνώµων που µέσα µου µεγαλώνει ένα µικρό θαύµα», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εφημερίδα Secret για την εγκυμοσύνη της.Όσον αφορά τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, αναφέρει: «Εχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαµε πολύ να κάνουµε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελµατικά µπορούν να περιµένουν. Η ζωή όχι. Εύχοµαι υγεία, γαλήνη και φως σε όλο τον κόσµο».Ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία. Οι δυο τους µοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ζώα, τη φύση, τη γυµναστική και την υγιεινή διατροφή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Masterchef: «Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 και στα 19 έφυγε», Ραγίζει καρδιές ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στο σπίτι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: