«Θα μιλάς όταν ολοκληρώνω»: Η πληρωμένη απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε παίκτρια του My Style Rocks

January 17, 2023

«Θα μιλάς όταν ολοκληρώνω»: Η πληρωμένη απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε παίκτρια του My Style Rocks



Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 16/1 το «My Style Rocks» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.



Η καθημερινή εκπομπή μόδας επέστρεψε με νέες διαγωνιζόμενες, έτοιμες να κερδίσουν τους 3 κριτές με τις εμφανίσεις τους.

O Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων, ενώ με την καθοδήγησή θα τις εμπνεύσουν περισσότερο για τα styling που θα παρουσιάζουν στο πλατό.

Από την πρεμιέρα λοιπόν, ξεκίνησαν τα «καρφιά» ανάμεσα στις παίκτριες και την κριτική επιτροπή, με πρωταγωνιστές την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Αιμιλία.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή διαγωνιζόμενη από το Μαϊάμι, βρέθηκε μπροστά στους κριτές, με την Κατερίνα Καραβάτου να ζητά την άποψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το look.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν άρεσαν στην παίκτρια, η οποία αντέδρασε απαντώντας κατευθείαν στην ίδια.

Masterchef: «Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 και στα 19 έφυγε», Ραγίζει καρδιές ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στο σπίτι

«Όταν πας να φας με έναν κορσέ δεν είσαι άνετη. Επίσης εγώ θεωρώ ότι ο κορσές δεν είναι στο νούμερό σου. Είναι καλύτερο να πάρεις κάτι που είναι στο μπούστο σου σωστό, θα έρθουν σερβιτόροι πάνω από το κεφάλι σου να σερβίρουν δεν είναι ανάγκη να σερβίρουμε όλοι παρέα. Εξαιρετικά βραδινό για να πας σε δείπνο», της είπε αρχικά το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

Τότε, η Αιμιλία της έθεσε το εξής ερώτημα: «Γιατί οι γυναίκες πρέπει να ντυνόμαστε πιο light για να πάμε σε δείπνο;», με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της απαντά: «Με ρωτάς την άποψή μου, θες να σου την πω ή όχι; Θα μου την λες όταν ολοκληρώνω καταρχάς, μην είσαι γλωσσού. Το look σου το θεωρώ υπερβολικό για εκεί που θα πας, συνεννοηθήκαμε;».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: