Συγκίνηση για τον παίκτη του Master Chef με την αλωπεκία: «Ξύπνησα και μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι» (vid)

January 16, 2023
Ο Νίκος Τράκας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την αλωπεκία που έκανε την εμφάνισή της, σε πολύ μικρή ηλικία.

Πρεμιέρα χθες το βράδυ για το Master Chef στο Star και ένας από τους παίκτες που έκλεψε την παράσταση, ήταν ο Νίκος Τράγκας.


Διαφ.

Ο 29χρονος αποκάλυψε πως η αγάπη του για την μαγειρική ξεκίνησε όταν ήταν φαντάρος, τόνισε πως ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αλωπεκία που του εμφανίστηκε σε πολύ μικρή ηλικία.

«Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι κι υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη κι η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό, ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό», είπε μεταξύ άλλων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: