Ο Τσαλίκης βρήκε αυτόν που του έγραψε «άντε γ@μ!$ου, π!λ!@€ρφ!» στο video απ’το Καραϊσκάκη: «Θα ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις»

January 16, 2023
Ο Γιώργος Τσαλίκης εξιστόρησε τι συνέβη όταν βρήκε τον άνθρωπο που τον έβρισε χυδαία σε σχόλιο στα social media.

Το video του Γιώργου Τσαλίκη από την Κυριακή το απόγευμα, έξω από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου πήγε να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, έγινε viral χθες.


Διαφ.

Σε αυτό, θυμίζουμε, πως έκανε έναν από τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα παραδοσιακά «βρώμικα» έξω από τα γήπεδα, όμως φαίνεται πως δεν άρεσε σε όλους όσους τον ακολουθούν. Κάτι που είναι θεμιτό, αλλά κάποιος ξέφυγε κάποιος…

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, όπως εξιστόρισε ο γνωστός τραγουδιστής, σε video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον έβρισε χυδαία, γράφοντάς του «άντε γ@μ!$ου, π!λ[email protected]€ρφ!».

Το σχόλιο αυτό όμως, το έγραψε από λογαριασμό με το όνομα και το επώνυμό του, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Τσαλίκης να καταφέρει να βρει το τηλέφωνό του σχετικά άμεσα, καθώς είναι ασφαλιστής και μάλιστα συνεργάζεται με πολλούς συναδέλφους του.

Έτσι ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, με την πρώτη προσπάθεια να τελειώνει άδοξα με βρισιές και κλείσιμο τηλέφωνο του. Στην επόμενη όμως ο γνωστός καλλιτέχνης, κατάφερε να εκθέσει τον άνθρωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Δείτε το video με τα όσα εξιστόρησε ο Γιώργος Τσαλίκης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: