Παίκτης του MasterChef: «Έκανα κατά λάθος αίτηση, ήμουν μεθυσμένος, θα ερχόμουν με τοστ» (vid)

January 16, 2023
Η συζήτηση με τον συγκεκριμένο παίκτη είχε και οπαδικό περιεχόμενο αφού αποκάλυψε πως υποστηρίζει τον Ηρακλή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε ξανά στον Πανιώνιο.

To MasterChef έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (16/1), με μικρές αλλαγές στους κανόνες.


Διαφ.

Ωστόσο ήδη κάποιοι παίκτες ξεχώρισαν και όχι μόνο για τις μαγειρικές τους ικανότητες αλλά και για τις ιστορίες που είχαν να πουν.

Ένας από αυτούς αναφέρθηκε στον πατέρα του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του λέει πως συμπάσχει αφού έχει ζήσει ανάλογη ιστορία.

Κάποιος άλλος ήταν πιο… χαλαρός και μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να πάει στον διαγωνισμό, αφού έκανε αίτηση όντας μεθυσμένος.

«Μένω στην Θεσσαλονίκη, έψαξα όλο τον κόσμο να βρω την τέλεια συνταγή. Πήρα μπαχαρικά από όλο τον κόσμο και ήρθα να καταπλήξω. Ήρθα με σκοπό να μην γίνω τελείως ρόμπα. Προσπάθησα να κάνω τρία πιάτα, να το παίξω ιστορία. Τελικά είπα να κάνω κάτι πιο safe, μην πάθουμε και καμιά δηλητηρίαση. Το σκεφτόμουν πραγματικά να έρθω με τοστ…», είπε μεταξύ άλλων.

«Πήγα εκεί που δούλευα το καλοκαίρι, ήπια, είδα γνωστούς εκεί. Μου έδωσαν το λάδι για σήμερα. Μετά γύρισα Θεσσαλονίκη. Εκεί θα έπρεπε να πάω σπίτι. Δεν πήγα όμως. Οι κουζίνες και οι μάγειρες είναι διαφορετικοί από τους μπάρμαν», συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια βρέθηκε μπροστά από τους κριτές. Τότε αποκάλυψε πώς έκανε αίτηση.

«Ήμουν στην συναυλία του ΛΕΞ μπάρμαν, στο “Καυταντζόγλειο”. Είμαι και Ηρακλής, πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο. Πάλι καλά δεν ασχολούνται μαζί μας τόσο πολύ, μας λυπούνται πιο πολύ. Έκανα κατά λάθος την αίτηση, είχα πιει ένα βράδυ πάρα πολύ. Πρέπει να το έκανα κατά λάθος, είχα πιει πάρα πολύ. Δεν το θυμόμουν καν όταν με πήραν από το MasterChef την επόμενη ημέρα», τόνισε.

«Πονεμένη γριά ε; Εντάξει εγώ είμαι Πανιώνιος, τι με κοιτάς;», του απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: