Το ξεστόμισε: H ανεκδιήγητη φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη, άφησε άναυδους τους πάντες

January 17, 2023

Το ξεστόμισε: H ανεκδιήγητη φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη, άφησε άναυδους τους πάντες


Διαφ.

Νέα πυρά κατά του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, εξαπέλυσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, δίνοντας έκταση στην υπόθεση της Πάτρας.



Η κατηγορούμενη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου στρέφεται κατά του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη λέγοντας πως τη χτυπούσε ενώ εκείνος τη διαψεύδει.

Όπως αποκαλύπτει σε σχετικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού σημειώθηκε μπροστά στην κόρη τους, Τζωρτζίνα, τρία βράδια πριν φύγει από τη ζωή η μικρότερη κόρη τους.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με χτύπησε πάνω σε τσακωμό

Στην απολογία της στην ανακρίτρια, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε πως είχε μάθει ότι ο Μάνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και στις 18 Μαρτίου σημειώθηκε ένας άγριος τσακωμός μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας.

«Εκείνος μου πήρε το κινητό από τα χέρια και το πέταξε προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει. Όταν κατάλαβε ότι το όλο περιστατικό γινόταν μπροστά στη Τζωρτζίνα, με έβαλε στο υπνοδωμάτιό μας και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασκούσε βία σε βάρος μου…», φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αφού εξιστόρισε το τι συνέβη με την Μαλένα, πρόσθεσε:

«Μετά τον θάνατο του παιδιού, ο Μάνος αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι. Μετά την απώλεια της Μαλένας μας, η Τζωρτζίνα ζητούσε επίμονα ένα αδελφάκι και το ίδιο ακριβώς αισθανόμουν και εγώ, οπότε αποφασίσαμε με τον Μάνο να αποκτήσουμε παιδί. Έτσι το 2020 έμεινα έγκυος για τρίτη φορά και η κατάσταση στο σπίτι μας άρχισε σιγά-σιγά να ομαλοποιείται».

Τα άφησε όλα πίσω, χάθηκε από τα “φώτα”: Αγνώριστος σήμερα ο αγαπημένος σταρ της βιντεοκασέτας, Πάνος Σουπιάδης

Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2020 γεννήθηκε η Ίριδα. «Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας, ο Μάνος ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και να αφιερώνει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του σε αυτό, με αποτέλεσμα να παραμελεί τόσο τα παιδιά όσο και εμένα… Ο σύζυγός μου αδιαφορούσε για εμένα και την οικογένειά μας και μου είχε ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη συζυγική εστία».

Στις 18 Μαρτίου 2021, ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ είχε φύγει από το σπίτι, έμαθε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Ακολούθησε άγριος τσακωμός μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας.Τρεις ημέρες μετά τον άγριο τσακωμό, στις 21 Μαρτίου, η Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της!

Μάνος Δασκαλάκης: Λέει ψέματα ότι τη χτυπούσα

Ο Μάνος Δασκαλάκης όπως τονίζει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» άνθρωπος του περιβάλλοντός του, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Κατηγορούμενη είναι, ό,τι θέλει λέει», φέρεται να είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: