Το ξεφούρνισε μπροστά σε όλους: Η άκομψη ατάκα του Βασάλου για τη Βαλαβάνη που θα του "φυλάει" για καιρό

January 17, 2023

Το ξεφούρνισε μπροστά σε όλους: Η άκομψη ατάκα του Βασάλου για τη Βαλαβάνη που θα του “φυλάει” για καιρό


Διαφ.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκαν οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star, μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο.



Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι Μαχητές κέρδισαν την ασυλία σε flag race. Το ίδιο έγινε και στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/1/2023), με τους Διάσημους του Survivor All Star, να ηττώνται ξανά.

Ο Νίκος Μπάρτζης με μια νίκη του έφερε την ισοπαλία αλλά στο flag race οι Μαχητές με τον Ηλία Γκότση επικράτησαν και πήραν και τη δεύτερη ασυλία.

Κάπως έτσι, μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο, οι Διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν άλλους δυο παίκτες.

Οι παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στο συμβούλιο του Survivor All Star και θα πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή στο παιχνίδι ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία δεν έχει φέρει πολλές νίκες και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε για σχέδιο και στρατηγική τριών πίσω από την πλάτη του.

«Δεν με αγχώνει αυτή η θέση, όχι επειδή πιστεύω πως δεν θα φύγω αλλά επειδή θα περάσουμε όλοι από αυτή τη θέση, αν ο κόσμος θέλει να με κρατήσει και να με βλέπει, θα το κάνω αλλιώς θα πάω σπίτι.

“Το πρόσωπο μου έχει παραμορφωθεί”: Σοκάρει η εικόνα της Ρεγγίνας Μακέδου μετά τις χημειοθεραπείες, το μήνυμά της

Εγώ θέλω πολύ να παραμείνω, είναι πολύ νωρίς για μένα να φύγω αλλά η τύχη μου είναι στα χέρια του κόσμου», είπε η Ευρυδίκη χαρακτηριστικά.

Η ατάκα του Βασάλου για τη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξέφρασε την άποψη ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφια.

«Για εμένα δεν θα έπρεπε να ψηφιστεί, έπαιζε με πολύ πιο δυνατές και νεότερες παίκτριες, πολύ πιο γρήγορες και ανταπεξήλθε πολύ καλά και έφερε και νίκες», είπε ο Βασάλος και δεν είναι ιδέα μας αλλά ένα στράβωμα από την Ευρυδίκη στη λέξη νεότερες και ένας κόμπος στον λαιμό, ήταν εμφανής.

Εννοείται πως το Twitter δίκασε τον Βασάλο με σχόλια επικά και είναι αλήθεια πως (χωρίς κανένα λόγο) η ηλικία της Ευρυδίκης έχει ήδη γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Αυτό που το Twitter θυμάται είναι πως η Βαλαβάνη το 2017 συστήθηκε ως 32χρονη δημοσιογράφος και το 2023 συστήνεται ως 35χρονη επιχειρηματίας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: