"Είχα κουκουλωθεί, ντρεπόμουν": Ο φόβος της Ελεονώρας Μελέτη, η συνάντηση & η δύσκολη στιγμή της αποκάλυψης

January 17, 2023

“Είχα κουκουλωθεί, ντρεπόμουν”: Ο φόβος της Ελεονώρας Μελέτη, η συνάντηση & η δύσκολη στιγμή της αποκάλυψης


Διαφ.

Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τη συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη στην εκπομπή «Μαμα-δες», και τα όσα ανέφερε για τον τρόπο που η κόρη του Φωτεινή του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία από το πως είπε η ίδια στον πατέρα της ότι είναι έγκυος.Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Μega Καλημέρα» είπε πως παρότι με τον μπαμπά της έχει μια εξαιρετική σχέση και πως στην εφηβεία της με εκείνον συζήταγε τα προσωπικά της θέματα, της ήταν πολύ δύσκολο να του πει πως είναι έγκυος.

«Τώρα που ακούω τον Θοδωρή Αθερίδη, είναι πραγματικά περίεργο όταν η κόρη πρέπει να πει στον μπαμπά ότι είναι έγκυος. Στον μπαμπά, όχι στη μαμά, στη μαμά το λες εύκολα. Εγώ δε μπορούσα να φανταστώ και να σκεφτώ πώς θα κάτσω να πω στον μπαμπά μου ότι είμαι έγκυος. Φοβόμουν ότι θα καταλάβει ότι κάνω ζουζουνιές…

Όταν έμεινα έγκυος, ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο αδερφός μου, ήταν με τη νύφη μου, κάναμε ένα facetime και το είπα. Μετά, πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου, αλλά με τον μπαμπά μου, που έχω φοβερή σχέση – στην εφηβεία μου τα προσωπικά μου ο μπαμπάς μου τα ήξερε, όχι η μαμά μου – έψαχνα να βρω τρόπο πώς θα το πω. Θυμάμαι είχα κουκουλωθεί, κρυβόμουν κάτω από κάτι μαξιλάρια, ντρεπόμουν.

Ο μπαμπάς μου καθόταν και με κοίταγε, περίμενε ότι θα ακούσει κάτι, αλλά είχε και κάτι ρακές δίπλα του. Μόλις του το ξεφουρνίσαμε, τις κατέβαζε. Ωραία στιγμή, αλλά αμήχανη. Εκεί είναι που νιώθεις ότι κόβεται το σύνδρομο της Ηλέκτρας» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: