47χρονη μητέρα 3 παιδιών: Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου στο Μοσχάτο

January 18, 2023

47χρονη μητέρα 3 παιδιών: Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου στο Μοσχάτο


Διαφ.

Προθεσμία για να απολογηθεί, την ερχόμενη Πέμπτη 19/1, πήρε η 47χρονη που ομολόγησε ότι έσπρωξε την καρέκλα, με αποτέλεσμα να απαγχονιστεί ο 50χρονος λογιστής στο Μοσχάτο.



Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή.

Η 47χρονη, η οποία είναι μητέρα τριών αγοριών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, στο Κτίριο 16 της πρώην σχολής Ευελπίδων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της και φορώντας κουκούλα και μάσκα.

Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της, η οποία ισχυρίζεται ότι ο 50χρονος είχε αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από την ίδια.

Η γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου φέρεται να ρωτούσε επίμονα στη γειτονιά πού έμενε το θύμα. Στα βίντεο που εξασφάλισε το Star φαίνεται η 47χρονη γυναίκα λίγα λεπτά πριν μπει στο διαμέρισμα του 50χρονου. Σταμάτησε σε κατάστημα της γειτονιάς και ρωτούσε να μάθει την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια, ο 50χρονος εμφανιζόταν ως επενδυτής και χρωστούσε χρήματα και σε πολλούς άλλους. Σαν δικαιολογία μάλιστα, φέρεται να έλεγε ότι είναι σε απόγνωση και πως τα λεφτά του τα “βούτηξε” η πρώην σύζυγός του.

H ανιψιά της 47χρονης κατηγορούμενης τη χαρακτήρισε “καλό άνθρωπο που δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν”, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

“Με έχει μεγαλώσει η θεία μου, έχει τρία παιδιά κι ούτε πιστεύω ότι έχει γίνει από εκείνη. Εγώ δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει από πρόθεση. Ήταν νευριασμένη, αλλά η θεία μου μόνο φωνάζει. Απλά φωνάζει για να βρει το δίκιο της και μέχρι εκεί. Η θεία μου είναι γλυκιά κι έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο” είπε χαρακτηριστικά η ανιψιά της.

“Έρχεται γερή κατεβασιά κρύου”: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για ραγδαία επιδείνωση – Πού θα χιονίσει

Η 47χρονη συνελήφθη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία, καθώς φέρεται να παρότρυνε τον 50χρονο λογιστή να αυτοκτονήσει αλλά και ήταν αυτή που απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Ο λογιστής χρωστούσε 200.000 ευρώ στη 47χρονη

Η 47χρονη γυναίκα φαίνεται πως είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα. Εκείνος ήταν ιδιοκτήτης ασφαλιστικής εταιρίας, δήλωνε σύμβουλος επενδύσεων και σύμφωνα με την κατηγορούμενη είχε αναλάβει να επενδύσει τα χρήματά της. Όταν εκείνη κατάλαβε ότι τα χρήματά της, περίπου 200.000 ευρώ, έγιναν “καπνός” πήγε στο σπίτι του.

Οι γείτονες άκουγαν φωνές και ουρλιαχτά. Ένας από αυτούς κάλεσε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και εντόπισε την γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η 47χρονη αλλά και συγγενικά της πρόσωπα είχαν εμπιστευθεί ένα μεγάλο ποσό στο θύμα γιατί τον γνώριζαν 10 χρόνια. Ο 50χρονος πριν λίγες ημέρες είχε δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό από εξαγριωμένους επενδυτές που του είχαν εμπιστευθεί χρήματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: