Μικρούτσικος σε Ραπτόπουλο: «Όταν ο Πασχαλάκης ήταν στον ΠΑΟΚ τον πήγαινες πριονοκορδέλα» (vid)

January 17, 2023
Επική κουβέντα με τον Κώστα Ραπτόπουλο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή τον χωρισμό Πασχαλάκη-Παπαδοπούλου.

Αντιδράσεις προκάλεσαν στην χθεσινή (17/1) εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA, τα σχόλια του Κώστα Ραπτόπουλου για τον χωρισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.



Η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλήθηκε με τα σχόλια περί ηλικίας που έκανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός μιλώντας για την σχέση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού με την τραγουδίστρια.

Στην σημερινή εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε τον ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Ραπτόπουλο για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα και ακούστηκαν επικές ατάκες.

«Καταρχήν δεν μου αρέσει να προσβάλω γυναίκες. Έχω μια κόρη 18 ετών και έχω παντρευτεί δύο φορές. Επίσης, δεν έχω μαλώσει ποτέ με πρώην ερωτική μου σύντροφο», ξεκαθάρισε αρχικά.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει για όσα είπε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέφερε: «Δεν είπα τίποτα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, απλά έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Πασχαλάκη…».

Σε εκείνο το σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον διέκοψε, λέγοντάς του: «Τώρα του έχεις αδυναμία που πήγε στον Ολυμπιακό. Όταν ήταν στον ΠΑΟΚ τον πήγαινες πριονοκορδέλα!», με τον Κώστα Ραπτόπουλο να «σκάει» στα γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 2:40


Πηγή

Διαβάστε επίσης: