Ευχάριστα νέα: Κέρδισε τη μάχη ο Νίκος Ξανθόπουλος, βγήκε από τη ΜΕθ μετά από 1 μήνα -Τα νεότερα της υγείας του

January 18, 2023

Ευχάριστα νέα: Κέρδισε τη μάχη ο Νίκος Ξανθόπουλος, βγήκε από τη ΜΕθ μετά από 1 μήνα -Τα νεότερα της υγείας του


Διαφ.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Νίκου Ξανθόπουλου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος σταρ της δεκαετίας του ’60, κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να βγει από την εντατική της ιδιωτικής κλινικής όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μετά από έναν ολόκληρο μήνα νοσηλείας στην μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων, ο αγαπημένος ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σήμερα σε απλή κλίνη όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του.

Ο 88χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και κατά το παρελθόν προβλήματα με τα καρδιά του, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα, στα μέσα περίπου του περασμένου Δεκεμβρίου, σε ιδιωτική κλινική των δυτικών προαστίων. Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παρέμεινε, στενά παρακολουθούμενος, καθ΄ όλη τη διάρκεια των γιορτών, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του τα μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με πηγές από το στενό περιβάλλον του, δεν υπάρχει ακόμη κάποια σαφή πρόβλεψη σχετικά με το πότε θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του. Οι δικοί του άνθρωποι, πάντως, αλλά και όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του, εύχονται αυτό να συμβεί πολύ σύντομα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: