Σκληρές εικόνες: Η τρομακτική παραμόρφωση αθλητή μετά το πρωτάθλημα χαστουκιών (vid)

January 17, 2023
Όπως φαίνεται και στο βίντεο το πρόσωπο του αθλητή έχει παραμορφωθεί τόσο πολύ, που είναι αγνώριστος.

Το διάσημο πλέον «πρωτάθλημα χαστουκιών» έχει καθιερωθεί και αποτελεί ένα γεγονός που προσελκύει χιλιάδες θεατές. Αποτελεί ένα αρκετά βίαιο άθλημα και οι περισσότεροι αθλητές, μετά τον αγώνα, κατευθύνονται στο κοντινότερο νοσοκομείο.


Διαφ.

Οι εικόνες όμως που ακολουθούν είναι πραγματικά τρομακτικές. Ο αγώνας διήρκεσε 20 λεπτά και οι διαγωνιζόμενοι αντάλλασσαν χαστούκια όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (16/01) και ο νικητής πέρα από την χρυσή ζώνη κέρδισε και το ποσό των 5.000€.

Οι κανονισμοί του αγώνα είναι αρκετά απλοί. Δύο άνθρωποι στέκονται απέναντι ο ένας από τον άλλο και χαστουκίζονται, μέχρι κάποιος να χάσει τις αισθήσεις του. Παρά το γεγονός ότι το άθλημα είναι αρκετά απλό, είναι αρκετά επίπονο.

Τελικά ο νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Comsa Sorin, ο οποίος επιβίωσε το 20λεπτο του πόνου. Για 20 λεπτά δέχονταν τόσο σκληρά χτυπήματα από τον αντίπαλο του, που στο τέλος του αγώνα, η μια πλευρά του προσώπου του είχε τελείως παραμορφωθεί.

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν το γεγονός ότι ο αθλητής άντεξε τόσο σκληρά χτυπήματα. Βέβαια αρκετοί ήταν και αυτοί που ανησύχησαν πραγαμτικά για την υγεία του, αφού πέρα από την εμφανή παραμόρφωση, ο Cosma αιμοραγούσε σε πολλά σημεία του προσώπου του.

Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο να βάλεις τον εαυτό σου σε μια τέτοια διαδικασία και να διακινδυνεύσεις την υγεία σου, για ένα τέτοιο άθλημα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: