Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Ο γοητευτικός πρώην σύζυγος της Ράνιας Θρασκιά και πατέρας των δύο γιων της

January 18, 2023

Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Ο γοητευτικός πρώην σύζυγος της Ράνιας Θρασκιά και πατέρας των δύο γιων της


Διαφ.

Η Ράνια Θρασκιά είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.



Από το 2018 δημιούργησε το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης», όπου εργάζεται ως Παιδαγωγός – Οικογενειακή Σύμβουλος και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας MSc.

Η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μιλά στις συνεντεύξεις που δίνει για την οικογένειά της.

Ράνια Θρασκιά: Ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φωτόπουλος

Η Ράνια Θρασκιά ήταν για αρκετά χρόνια παντρεμένη με τον οδοντίατρο, Ανδρέα Φωτόπουλο. Το 2009 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το Διονύση, ενώ τον Δεκέμβρη του 2011 απέκτησαν και το δεύτερο γιο τους, Κωστή.

Οι δυο τους ωστόσο, αποφάσισαν μερικά χρόνια αργότερα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πάντα βέβαια θα τους ενώνουν οι δύο γιοι τους, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People το 2016, η Ράνια Θρασκιά είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για το γάμο της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο: «Δεν το βίωσα σαν γάμο-αστραπή. Ήταν μια ροή πραγμάτων που μας οδήγησε σε μια οικογένεια. Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια πριν, ήξερα την ποιότητα του ανθρώπου. Δεν μετρούσα τότε το χρόνο, απλά με οδήγησαν οι καταστάσεις. Ούτε μου φάνηκε νωρίς ούτε αργά, ήταν η τέλεια στιγμή να συμβεί. Τη στιγμή που κάναμε οικογένεια ήταν αυτό που θέλαμε».

Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν άντεξε και «λύγισε» on air – “Αυτό είναι απάνθρωπο”, λέει με δάκρυα στα μάτια

νώ, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε δηλώσει για το διαζύγιό της και τον τρόπο που το διαχειρίστηκαν με τον Ανδρέα Φωτόπουλο: «Τίποτα δεν είναι εύκολo, τίποτα δεν είναι ανώδυνο. Βλέποντας την εικόνα μετά από χρόνια μπορεί κανείς να ξεχνάει τις μικρές δύσκολες στιγμές, που έχουν κλάμα, απογοήτευση, ματαίωση. Θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας καθημερινός αγώνας γιατί το ζευγάρι χωρίζει αλλά η οικογένεια παραμένει οικογένεια, επειδή ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνει ποτέ», είπε.

Και στη συνέχεια, είχε αναφέρει για τους δυο γιους που απέκτησε με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο: «Οι γιοι μου έχουν μεγαλώσει αρκετά, έχουμε μια σχέση με μεγάλο διάλογο και ελευθερία. Τα αγόρια δεν είναι τα πιο επικοινωνιακά. Έχω όνειρα και σκέψεις αλλά περιορίζομαι να τα μοιράζομαι με τους ενήλικους, τον μπαμπά τους κι όχι με εκείνα, όσο μπορώ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: