Με κοντό, καστανό μαλλί και γαλάζιο ταγιέρ: Αγνώριστη η Αγγελική Νικολούλη, το βίντεο που κυκλοφορεί

January 18, 2023

Με κοντό, καστανό μαλλί και γαλάζιο ταγιέρ: Αγνώριστη η Αγγελική Νικολούλη, το βίντεο που κυκλοφορεί


Διαφ.

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζει την εκπομπή “Φως στο τούνελ“, εδώ και 27 χρόνια, η οποία συγκεντρώνει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.



Η εκπομπή, που επικεντρώνεται στην εξιχνίαση εγκλημάτων και την ανεύρεση αγνοουμένων, μετρά 27 συναπτά έτη στην ελληνική τηλεόραση, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να είναι αγνώριστη στα πρώτα της βήματα στο γυαλί.

Αγνώριστη η Αγγελική Νικολούλη στο “Φως στο τούνελ”

Ειδικότερα, στην πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, η Αγγελική Νικολούλη είχε φορέσει ένα γαλάζιο ταγιέρ, ενώ το μαλλί της ήταν κοντό και καστανό, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη στο “Φως στο Τούνελ”

Όπως είχε υπογραμμίσει στους τηλεθεατές «καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλό χειμώνα. “Φως στο Τούνελ“, λοιπόν, ο τίτλος της νέας εκπομπής που απόψε κάνει την παρθενική της εμφάνιση. Πριν μπούμε στο Τούνελ της αναζήτησης, θα μου επιτρέψετε σαν οικοδέσποινα που είμαι, να σας καλωσορίσω και να σας ξεναγήσω σε αυτόν εδώ τον χώρο. Αυτός ο χώρος λέγεται στούντιο, πλατό για τους τεχνικούς και τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Για εμένα είναι σπίτι. Ένα ζεστό φιλόξενο σπίτι, στο οποίο θα βρισκόμαστε κάθε Τρίτη βράδυ μαζί».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: