Βάφτηκε φουλ, έγινε ίδια η Βανδή όμως όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο: Σούσουρο με τη νέα αλλαγή της Μελίνας Νικολαΐδη

January 18, 2023

Βάφτηκε φουλ, έγινε ίδια η Βανδή όμως όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο: Σούσουρο με τη νέα αλλαγή της Μελίνας Νικολαΐδη


Διαφ.

Ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της.



Όλο και περισσότερες γυναίκες υποκύπτουν στα eyelash extensions, προκειμένου να τονίσουν το βλέμμα τους, χωρίς να χρειάζεται να προβαίνουν σε μακιγιάζ. Πρόκειται για εύκολη μέθοδο με προσωρινό αποτέλεσμα, που δίνει αυτοπεποίθηση ακόμα και αν είμαστε με τις φόρμες μας και τα μαλλιά μας πιασμένα. Το βλέμμα, εξάλλου, είναι από τα πιο ισχυρά όπλα στην εμφάνιση κάθε ανθρώπου.

Στην ίδια πλευρά της eyelash extension φιλοσοφίας και η Μελίνα Νικολαΐδη η οποία και υπέκυψε με τη σειρά της στη γοητεία της άψογης μακριάς και πυκνής βλεφαρίδας. Η όμορφη νεαρή, που είναι λάτρης της φυσικότητας και θυμίζει πολύ τη μητέρα της στα πρώτα της βήματα, έδειξε την εν λόγω προσωρινή αλλαγή που έκανε μέσα από ένα story στο Instagram, στο οποίο ποζάρει με casual look και κοιτάει την κάμερα δείχνοντας το αποτέλεσμα της μεθόδου που έκανε.

Η 19 ετών σε λίγες ημέρες Μελίνα Νικολαΐδη, που σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο και που τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον γυμναστή και αθλητή βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, πριν από λίγο καιρό βρέθηκε με τον αγαπημένο της στο Έναστρον και εκτός από τις αναρτήσεις που έκανε η ίδια στο δημόσιο πλέον Instagram της, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό You και προβλήθηκαν πριν από λίγο καιρό (28/12) στην εκπομπή «Happy Day», η Μελίνα είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αθλητή.

Σε 30 προπονήσεις η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη απέκτησε το σώμα που ήθελε – Να πώς

H 18χρονη έβαλε στη ζωή της τις pilates και κατέκτησε τον fitness στόχο της μέσα σε 30 προπονήσεις. Με την βοήθεια του συντρόφου της η ίδια βελτιώνει καθημερινά την τεχνική αλλά και την εικόνα της.

Πριν από λίγα 24ωρα ο γυμναστής δημοσίευσε το πρώτο post-φωτογραφία της αγαπημένης του, στο επαγγελματικό προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Άλλος άνθρωπος η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη: Έβαλε εξτένσιονς και μας δείχνει την εντυπωσιακή αλλαγή

View this post on Instagram

A post shared by ApLife (@aplife_fitness)

«Σύμφωνα με τον εμπνευστή του, Joseph Pilates, στα πρώτα δέκα μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα είκοσι τη βλέπουν οι άλλοι και στα τριάντα έχεις ένα νέο σώμα!», αναφέρει η ανάρτηση και όλα δείχνουν πως η Μελίνα Νικολαΐδη ετοιμάζεται να αποκτήσει την πιο fit πλευρά του εαυτού της.

Ο έρωτάς τους δυναμώνει

Στην κάμερα εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη η πρώην coach του GNTM, Έλενα Γαλύφα, η οποία αναφέρθηκε στο γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία της με το My Style Rocks. Η γνωστή influencer δέχθηκε όμως ερώτηση και για τον κολλητό της φίλο, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με τη Μελίνα Νικολαΐδη.




 

«Κοίταξε να δεις, ο Αλέξανδρος είναι κολλητός μου και αυτό που θα μπορούσα να σου πω για εμάς που είμαστε στον πολύ στενό του κύκλο είναι ότι είναι πολύ ερωτευμένος και πως του αξίζει. Την έχουμε γνωρίσει τη Μελίνα στο γυμναστήριο, πηγαίνουμε όλοι εκεί και δίνουμε πόνο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: