«Η Στεφανία ήταν στο άσπρο φέρετρο κι εγώ της χάιδευα τα χέρια»: Συντετριμμένη η αδελφή της νεκρής 29χρονης

January 19, 2023

«Η Στεφανία ήταν στο άσπρο φέρετρο κι εγώ της χάιδευα τα χέρια»: Συντετριμμένη η αδελφή της νεκρής 29χρονης



Συγκλονίζει η αδελφή 29χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αιτωλοακαρνανία πριν από σχεδόν 5 χρόνια, περιγράφοντας πώς βίωσε τον θάνατό της.



Πέντε χρόνια πέρασαν από το τροχαίο – σοκ στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας με θύματα έναν 29χρονο και μια 29χρονη, οι συγγενείς των οποίων στρέφονται εναντίον του οδηγού του οχήματος, αποδίδοντάς του ευθύνες για το δυστύχημα, καθώς όπως ισχυρίζονται οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Όλα συνέβησαν τον Οκτώβριο του 2018 όταν οι 4 νέοι επέστρεφαν από έξοδό τους, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι. Τη ζωή τους έχασαν τότε η 29χρονη Στεφανία, που άφησε πίσω της την 8χρονη τότε κόρη της και ο 29χρονος Άκης.

Αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Γιώργο Σόμπολο μίλησαν ο πατέρας του 29χρονου και η αδελφή της 29χρονης, που χάθηκαν στο δυστύχημα.




 

«Έχουμε πια το ίδιο βλέμμα κι ας μην είσαι εδώ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Ηλιάκη, η ανάρτηση για τη μητέρα της

«Η Μαρία (η άλλη κοπέλα που επέβαινε στο αυτοκίνητο) βγήκε ζωντανή από το τροχαίο και τον βρήκε απλά να κόβει βόλτες. Της είπε ότι τα παιδιά πνίγηκαν, πώς είναι πνιγμένα, χωρίς να έχει βουτήξει για να δει αν τα παιδιά ζούσαν ή όχι. Ο άνθρωπος αυτός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών

Η αδελφή μου άφησε πίσω της ένα παιδί, που σήμερα είναι 12 ετών. Μια συγγνώμη δεν ακούσαμε. Είκοσι μέρες μετά το τροχαίο ήταν έξω και έπινε τα ποτά του… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αδελφή μου έχει φύγει. Περιμένω ότι θα γυρίσει. Ήταν στο άσπρο της φέρετρο και της χάιδευα τα χέρια νομίζοντας ότι θα ζεσταθούν τα χέρια της και θα ξυπνήσει…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: