«Τώρα έρχονται τα δύσκολα»: Στο χειρουργείο η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη

January 19, 2023

«Τώρα έρχονται τα δύσκολα»: Στο χειρουργείο η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη



Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ντόρα Κουτροκόη για ένα θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, όπως εξήγησε η ίδια.



Η δημοσιογράφος, μετά την ξαφνική και πρόωρη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», έκανε επέμβαση στις φωνητικές χορδές.




 

Ήρωας της διπλανής πόρτας: Διανομέας παρατάει τη παραγγελία, κάνει ΚΑΡΠΑ και σώζει άνδρα που παθαίνει έμφραγμα

Μάλιστα, σε σχετική ανάρτηση που έκανε στο Facebook, προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η Ντόρα Κουτροκόη εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά, ότι για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη αφωνία και δεν θα μπορεί να μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο.

Ντόρα Κουτροκόη

«Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς συγγενείς, φίλους και γνωστούς άρεσε η βραχνάδα στη φωνή. Οι γιατροί, φυσικά και δικαίως, είχαν άλλη άποψη.

Βγάλαμε αυτά που ταλαιπωρούσαν τις φωνητικές μας χορδές εδώ και αρκετά χρόνια. Η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Ήταν η ώρα και έπρεπε να γίνει. Αν δεν σας σηκώνω το τηλέφωνο είναι γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα, πλήρης αφωνία για κανένα 10ημερο και βλέπουμε!!!», είπε η Ντόρα Κουτροκόη.

«Δεν αναφέρομαι στην επέμβαση, γιατί οι γιατροί μου, Νίκος Κανέλης και Γιάννης Σιλβέστρος, όπως και όλη η ομάδα της κλινικής, φρόντισαν να είναι παιχνιδάκι. Και τους ευχαριστώ πολύ!!!

Τα λέμε λοιπόν… τα βράδια που έρχονται γιατί έχουμε νέα και είναι και ωραία!!!
Φιλούρες!!!», συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: