Ρόδος: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης, μαρτυρίες ότι είναι ζωντανή

January 19, 2023

Ρόδος: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης, μαρτυρίες ότι είναι ζωντανή


Διαφ.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση 44χρονης στη Ρόδο, αφού υπάρχουν ενδείξεις που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζει και να κρύβεται.



Τα ίχνη της 44χρονης Ελένης Ευθυμίου, μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (16/1) στην περιοχή της Νιόγλιας.

Εκεί, οι αστυνομικοί και οι ομάδες διάσωσης που επιχειρούν για την ανεύρεσή της βρήκαν το αυτοκίνητό της πεσμένο σε έναν γκρεμό. Ωστόσο, μέσα στο αμάξι δεν εντόπισαν ίχνη αίματος ή κάποιο άλλο στοιχείο που να παραπέμπει σε αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου εκτιμούν πως η ίδια έσπρωξε το όχημα στο κενό, ενδεχομένως με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου.

Σενάριο που ενισχύεται από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι οποίες λένε ότι η 44χρονη εθεάθη μαζί με άλλο πρόσωπο να κινούνται κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, πριν τη μετέπειτα εξαφάνιση.

«Στο σημείο που επιχειρήσαμε, εντοπίσαμε το αυτοκίνητο αλλά μετά από έρευνα μέσα στο όχημα δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο της γυναίκας», λέει στο protothema.gr ένας από τους εθελοντές διασώστες που συμμετέχουν στις έρευνες.




 

Ήρωας της διπλανής πόρτας: Διανομέας παρατάει τη παραγγελία, κάνει ΚΑΡΠΑ και σώζει άνδρα που παθαίνει έμφραγμα

Η Αστυνομία αναζητά το στίγμα από το κινητό της τηλέφωνο καθώς και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να βρει τη διαδρομή που ακολούθησε μέχρι τον γκρεμό όπου ανασύρθηκε το αυτοκίνητο.

Οι μαρτυρίες θέλουν την 44χρονη υπάλληλο σούπερ μάρκετ να είναι ζωντανή. Στο αμάξι δεν βρέθηκαν τα κλειδιά, στοιχείο που ενισχύει το σενάριο η αγνοούμενη να εξαφανίστηκε με τη θέλησή της και να έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: