«Έχουμε πια το ίδιο βλέμμα κι ας μην είσαι εδώ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Ηλιάκη, η ανάρτηση για τη μητέρα της

January 19, 2023

«Έχουμε πια το ίδιο βλέμμα κι ας μην είσαι εδώ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Ηλιάκη, η ανάρτηση για τη μητέρα της



Συγκινεί η Μαρία Ηλιάκη με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για τη μητέρα της, Αθανασία, που έχει φύγει από τη ζωή και σήμερα θα γιόρταζε.



Η παρουσιάστρια έκανε την εν λόγω ανάρτηση στο Instagram, καθώς σήμερα η μητέρα της θα είχε την ονομαστική της εορτή.

Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη τόνισε πόσο πολύ μοιάζει με τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο.

Δείτε την ανάρτησή της

View this post on Instagram

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Όσα έχει εξομολογηθεί η Μαρία Ηλιάκη για την απώλεια της μητέρας της

«Δίχως να το γνωρίζω – επειδή είχαμε μια συγκρουσιακή σχέση – η μητέρα μου ήταν ένας πολύ βασικός πυλώνας στη ζωή μου. Εκτός του ότι ήταν το “λιμάνι” μου και απευθυνόμουν σ’ εκείνη για ό,τι κι αν συνέβαινε, ήταν και ο άνθρωπος στον οποίο ξεσπούσα. Γιατί εκείνη ήταν πάντα εκεί να με ακούει και να μου τα συγχωρεί όλα.

Οπότε περάσαμε πολύ γλυκές αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές, ειδικά στην εφηβεία. Όταν χάνεις τη μητέρα σου, αισθάνεσαι ορφάνια. Μια μεγάλη μοναξιά. Αυτό ένιωσα. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ, γιατί αγαπούσε πολύ τα παιδιά. Στο μαιευτήριο τη σκεφτόμουν έντονα, ήθελα να είναι εκεί. Μου λείπει πολύ», εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.




 

Ήρωας της διπλανής πόρτας: Διανομέας παρατάει τη παραγγελία, κάνει ΚΑΡΠΑ και σώζει άνδρα που παθαίνει έμφραγμα

«Σχετικά με το αν μ’ επηρεάζει κι αλλιώς τώρα που είμαι μητέρα, ναι, έχω σκεφτεί αρκετές φορές, με φόβο και με τρόμο πώς θα είναι για το παιδί μου αν φύγω εγώ από τη ζωή. Αλλά, όπως είπα, επειδή ο φόβος σε μένα αποτελεί τροχοπέδη, προσπαθώ ν’ αγαπώ όσο γίνεται τον εαυτό μου και να τον προσέχω. Είμαι “στρατιώτης” σε αυτό. Κάνω τις εξετάσεις μου, κοιτάζω να είμαι καλά, να είμαστε υγιείς εγώ και ο πατέρας της Κατερίνας, για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά της», κατέληξε η Μαρία Ηλιάκη μιλώντας για τη μητρότητα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: