«Καμπανάκι» Αρναούτογλου: Επιδεινώνεται ραγδαία ο καιρός, ψυχρή εισβολή με πυκνά χιόνια, πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα

January 19, 2023

«Καμπανάκι» Αρναούτογλου: Επιδεινώνεται ραγδαία ο καιρός, ψυχρή εισβολή με πυκνά χιόνια, πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα


Διαφ.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον Σάκη Αρναούτογλου να κάνει λόγο για βροχές διαρκείας και πυκνά χιόνια.



Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου στην πρόγνωσή του για τον καιρό την Πέμπτη, αναφέρει ότι στα βορειοδυτικά θα έχουμε βροχές και πυκνές χιονοπτώσεις το βράδυ της Πέμπτης και στα ανατολικά θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποιες τοπικές συννεφιές.

Από το μεσημέρι και μετά στο Αιγαίο και τις ανατολικές περιοχές της χώρας η ηλιοφάνεια θα παραμείνει ενώ στη βόρεια Ελλάδα θα ενισχυθούν οι τοπικές βροχές.

Καταιγίδες θα σημειωθούν και στα βορειοδυτικά της χώρας και το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση σε όλη τη δυτική Ελλάδα και θα έχουμε πυκνά χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 20 βαθμούς στα κεντρικά, τους 11 με 14 στα βόρεια και στα νότια τους 20 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια και τοπικές συννεφιές στα βόρεια του νομού. Το βράδυ αναμένεται βροχή στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 15 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αρκετή ηλιοφάνεια και σύννεφα στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς.




Διαβάστε επίσης: