Σε σοκ ο Βασάλος με την αποχώρηση της Βαλαβάνη από το Survivor: Αυτές είναι οι 6 λέξεις που του ψιθύρισε στο αυτί

January 19, 2023

Σε σοκ ο Βασάλος με την αποχώρηση της Βαλαβάνη από το Survivor: Αυτές είναι οι 6 λέξεις που του ψιθύρισε στο αυτί


Διαφ.

Τη δεύτερη αποχώρηση με βάση την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης 18/1 οι τηλεθεατές του Survivor All Star.



Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία δεν στήριξε το τηλεοπτικό κοινό.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να φύγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όλοι «πάγωσαν», αφού κανείς δεν το περίμενε.

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκιά μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι.» δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του, με εκείνον να της ζητά να μην κλαίει.

Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Λίγο αργότερα πήρε τον λόγο κι ανέφερε: «Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε.

Η ζωή είναι εκεί έξω. Πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό κι αποχώρησε από το Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού χαιρέτησε τους συμπαίκτες της, έπεσε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου ψιθυρίζοντάς του μερικά – πολύ τρυφερά όπως αποδείχθηκε – λόγια τα οποία γέννησαν ακόμα περισσότερα ερωτηματικά για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους.

«Σε πιστεύω…. αγάπη μου. Κράτα γερά» φαίνεται να είναι τα λόγια που ψιθύρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο αφτί του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον ίδιο να προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της να μην κλαίει.

Ενώ, αμέσως μετά επέστρεψε στη θέση της λέγοντας, «Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι ο νικητής και θα φέρει άλλη μία κούπα στο σπίτι».

Η 35χρονη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες και μάλιστα στο Survivor του 2017 ήταν η μόνη γυναίκα που έφτασε στην τελική τετράδα. Αυτό όμως είναι το Survivor All Star και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν κατάφερε να συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι.

«Πάω στην οικογένειά μου και στα γατιά μου! Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω, ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στους φίλους μου, στην οικογένεια μου. Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Ήταν νωρίς αλλά δεν πειράζει, προχωράμε. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς. Απολαύστε το παιχνίδι. Ζήστε το. Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι ο νικητής και θα φέρει άλλη μία κούπα στο σπίτι» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγο πριν αποχαιρετήσει το Survivor All Star.

Οι καλύτερες στιγμές της στο Survivor All Star

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπήκε στο Survivor All Star έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή! Μάλιστα, μαζί της μπήκε και ο πρώην σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο ωστόσο χωρίστηκαν σε διαφορετικές ομάδες.

«Το 2017 ήμουν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor. Έρχομαι στο Survivor All Star με στόχο να είμαι η τελευταία που θα φύγει από το νησί!» είχε δηλώσει πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και δυστυχώς έφυγε στη δεύτερη εβδομάδα.

Η παίκτρια των Διάσημων μπορεί να έμεινε λίγο στο παιχνίδι, ωστόσο μέσα σε αυτές τις εβδομάδες έφερε νίκες, έζησε ξεχωριστές στιγμές αλλά και πείνασε και δυσκολεύτηκε στις συνθήκες διαβίωσης στην παραλία.

Ήρωας της διπλανής πόρτας: Διανομέας παρατάει τη παραγγελία, κάνει ΚΑΡΠΑ και σώζει άνδρα που παθαίνει έμφραγμα

Οι αντιδράσεις στα social media για την αποχώρησή της

Με το που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι εκείνη που αποχωρεί από το Survivor All Star, το Twitter πήρε «φωτιά»!

Οι χρήστες των social media θεώρησαν τεράστια αδικία το γεγονός ότι αποχώρησε τόσο νωρίς μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor 2017.

Aπό την άλλη, το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη σφικτή αγκαλιά της Ευρυδίκης στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με πολλούς να προβλέπουν ακόμη και επανασύνδεση!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: