Τιτίκα Στασινοπούλου για Δύο Ξένους: «Να έχουμε γύρισμα στις 9 και να ‘ρχεται στις 12 η άλλη; Ε, είναι γαϊδουριά»

January 19, 2023

Τιτίκα Στασινοπούλου για Δύο Ξένους: «Να έχουμε γύρισμα στις 9 και να ‘ρχεται στις 12 η άλλη; Ε, είναι γαϊδουριά»


Διαφ.

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για πολλές πτυχές της ζωής της.
“Δεν ήθελαν να συνεχίσουν τρίτη χρονιά. Το θεωρώ κουταμάρα αυτό. Αν δεν αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου με μία λογική και ξεκινάς από μικρότατα συναισθήματα, είναι αυτοκτονικό” αναφέρει η Τιτίκα Στασινοπούλου.Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και το παρασκήνιο πίσω από τη σειρά «Δυο Ξένοι».

«Τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο τον είχα γνωρίσει αρκετά χρόνια πριν στο Λονδίνο. Αναγκαστικά όταν κυκλοφορείς μέσα σε αυτούς του κύκλους, γνωρίζεσαι με κόσμο. Η δική μου διαπίστωση είναι ότι ήταν ένας ευγενέστατος κύριος» δηλώνει η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Όσον αφορά το φλερτ του τέως μονάρχη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η ηθοποιός σχολιάζει: «Ήταν μία ιστορία που δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει για έναν απλούστατο λόγο: υπήρχε περίπτωση η Φρειδερίκη, η μάνα του, να αφήσει τον γιο της, τον διάδοχο, να καταλήξει κάπου με μία θεατρίνα; Ούτε κατά τύχη, ούτε στα χειρότερα όνειρά της».

«Η Αλίκη ήταν μεγάλη αδυναμία και του μακαρίτη του άντρα μου. Μου έλεγαν: είναι ερωτευμένος μαζί της. Και τι μου το λέτε αυτό εμένα; Την έχει γκόμενα, παιδάκι μου; Όχι. Ε τότε αφήστε με, τους έλεγα» προσθέτει η Τιτίκα Στασινοπούλου.

«Τον περνάω 10 χρόνια, το έχουμε συζητήσει…»: Η Ελένη Χατζίδου μιλά 1η φορά για τη διαφορά ηλικίας με τον Ετεοκλή Παύλου

Για τη μεγάλη της μάχη με τον καρκίνο αμέσως μετά τον θάνατο του συζύγου της, η ηθοποιός ξεκαθαρίζει: «Ο καρκίνος δεν είναι ο εξ από δω. Είναι μία ασθένεια. Δεν φοβήθηκα ποτέ τις λέξεις, τους ανθρώπους φοβήθηκα. Δεν τον φοβήθηκα, γιατί έλεγα: αν είναι να φύγω, θα φύγω. Παίρνεις μια βαθιά ανάσα και προχωράς».

Τι θυμάται από το πέρασμά της στους «Δυο Ξένους» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου;

«Είχε πολύ ωραίο κείμενο, ωραίες συνεργασίες, ταλαντούχοι άνθρωποι. Μου έδωσαν 2 επεισόδια, τελικά έκανα 4μιση. Ήθελαν να κάνουν τρίτο κύκλο, όπου θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος και θα έκανε τον άντρα μου» σημειώνει η Τιτίκα Στασινοπούλου.

«Δεν ήθελαν να συνεχίσουν. Το θεωρώ κουταμάρα αυτό, όχι γιατί δεν συνέχισα εγώ αλλά γιατί δεν συνέχισε μία πάρα πολύ καλή δουλειά. Αν δεν αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου με μία λογική και ξεκινάς από μικρότατα συναισθήματα, είναι αυτοκτονικό. Να έχουμε γύρισμα στις 9 και να έρχεται στις 12 η άλλη, ε αυτό είναι και γαϊδουριά» τονίζει στη συνέχεια.

Για την Εβελίνα Παπούλια και τον Νίκο Σεργιανόπουλο αναφέρει: «Δεν ήμασταν φίλες με την Εβελίνα Παπούλια. Εγώ την αγαπώ. Δεν έκανα παρέα με ηθοποιούς, γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Νίκο, δεν με ενδιαφέρει τι έλεγαν ότι έκανε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: