Τζέρεμι Ρένερ: Το συγκλονιστικό τηλεφώνημά του για βοήθεια – «Μείνε ξύπνιος»

January 18, 2023

Τζέρεμι Ρένερ: Το συγκλονιστικό τηλεφώνημά του για βοήθεια – «Μείνε ξύπνιος»



«Βιαστείτε. Να έρθετε με ελικόπτερο εδώ»

Ο Τζέρεμι Ρένερ πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε ένα σοβαρό ατύχημα, καθώς τραυματίστηκε, ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο.



Η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη με την οικογένειά του να ξαγρυπνά στο πλευρό του 51χρονου σταρ της Marvel, ο οποίος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο.

Η είδηση του τραυματισμού και της νοσηλείας του, έκανε την Πρωτοχρονιά τον γύρο του διαδικτύου με τους θαυμαστές του, να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την υγεία του Χολιγουντιανού ηθοποιού.

Η κλήση έκτακτης ανάγκης

Αφού ανακοινώθηκε πως ο ηθοποιός είναι καλά στην υγεία του και πλέον αναρρώνει το σπίτι του, το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα την κλήση που έγινε από άνθρωπο που έσπευσε να βοηθήσει τον Ρένερ, του οποίου το πόδι είχε καταπλακωθεί από το εκχιονιστικό. Αξίζει να τονιστεί ότι στο σημείο βρέθηκε ένας γείτονας -γιατρός στο επάγγελμα- ο οποίος προσπάθησε να φροντίσει επί τόπου το τραύμα.

Στη χαρακτηριστική κλήση, ο γείτονας ακούγεται να αναφέρει πως είναι μεγάλη ανάγκη να σπεύσουν στο σημείο οι πρώτες βοήθειες, περιγράφοντας πως ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άνδρας είπε στο τηλέφωνο, πως ο ηθοποιός του Hawkeye, είχε «συνθλιβεί» από το εκχιονιστικό. Όπως ακόμα περιγράφεται ο Ρένερ ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος μπροστά από το σπίτι του, με τα αίματα να τρέχουν από το κεφάλι του. Ο άνδρας επισήμανε επίσης στο κέντρο απώλεια αίματος και βλάβη στα πλευρά, στο στήθος και στον κορμό του ηθοποιού: «Βιαστείτε. Να έρθετε με ελικόπτερο εδώ» ακούγεται να επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Στο τηλεφώνημα, ο γείτονας αναφέρει επίσης ότι οι αναπνοές του Τζέρεμι Ρένερ λιγόστευαν και πως ο ίδιος ήταν λίγο πριν τη λιποθυμία: «Μείνε ξύπνιος» ακούγεται να φωνάζει στον σταρ της Marvel, που λέγεται ότι ήταν τυλιγμένος με κουβέρτες έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά «πονούσε πολύ».

in.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: