Τζούλιαν Σαντς: Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία

January 18, 2023

Τζούλιαν Σαντς: Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία


Διαφ.

Ο Βρετανός ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το «Δωμάτιο με θέα» και «Κραυγές στη σιωπή», αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή

Ο Βρετανός ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το «Δωμάτιο με θέα», «Κραυγές στη σιωπή» και «Γυμνό γεύμα» έχει κηρυχθεί αγνοούμενος σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναντίνο στην Καλιφόρνια.



Τα ίχνη του 65χρονου Σαντς, που ζει εδώ και χρόνια με την οικογένειά του στο Λος Άντζελες, εξαφανίστηκαν την περασμένη Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στα όρη Σαν Γκάμπριελ για πεζοπορία. Το όνομα του αγνοούμενου πεζοπόρου ανακοινώθηκε εχθές, ενώ έγινε γνωστό ότι εξαφανίστηκε ένας ακόμη πεζοπόρος τη Δευτέρα, ονόματι Μπομπ Γκρέγκορι.

Σύμφωνα με την Guardian, οι αναζητήσεις των ομαδων διάσωσης έχουν επικεντρωθεί στο όρος Μπάλντι και τις γύρω περιοχές, που είναι πολύ δημοφιλείς αυτήν την εποχή για πεζοπόρους και ορειβάτες. Ωστόσο, η κακοκαιρία που πλήττει την Καλιφόρνια τα τελευταία 24ωρα δυσκολεύει τις αναζητήσεις, με τα σωστικά συνεργεία να αποσύρονται για αρκετές ώρες το περασμένο Σάββατο και την έρευνα να συνεχίζεται με drone και ελικόπτερα αφού βελτιώθηκε ο καιρός. Οι τοπικές αρχές προειδοποιούν τον κόσμο να μείνει μακριά από το όρος Μπόλντι καθώς υπάρχει κίνδυνος χιονοστιβάδας, και «ακόμη και έμπειροι πεζοπόροι μπορεί να κινδυνεύσουν».

Ο Σαντς, που μεγάλωσε στο Γιόρκσαϊρ, έχει εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Εβγένια Σίτκοβιτς και έχει τρία παιδιά. Σε μια συνέντευξή του το 2018 στον Guardian, o ηθοποιός είχε μιλήσει για την αγάπη του για την ορειβασία και την πεζοπορία και τη σημασία του να παραμένει κανείς δραστήριος, αναζητώντας την περιπέτεια, ενώ μεγαλώνει.

Σε μια άλλη συνέντευξή του το 2020 είχε πει ότι αισθάνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ όταν βρίσκεται σε μια βουνοκορφή και είχε μιλήσει για μια επικίνδυνη κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί πριν από κάποια χρόνια στις Άνδεις, όταν εκείνος και 3 άλλοι ορειβάτες αντιμετώπισαν μια τρομερή χιονοθύελλα. «Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Κάποιοι άλλοι κοντά μας έχασαν τη ζωή τους. Εμείς σταθήκαμε τυχεροί»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: