Ο Λιανός ζήτησε VAR στο All Star Survivor: Στη σέντρα ο μισθοφόρος που κλώτσησε την μπάλα του Μαρτίκα (vid)

January 18, 2023
Το unfair του «Μισθοφόρου» στο αγώνισμά του κόντρα στον Μαρτίκα, επιβεβαιώθηκε από το ριπλέι που ζήτησε και έδειξε ο Λιανός.

VAR δεν υπάρχει μόνο στο ποδόσφαιρο, υπάρχει και στο Survivor All Star, όπως φάνηκε και χθες στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.



Μία από τις μονομαχίες που προβλήθηκαν χθες ήταν και αυτή του Μαρτίκα με τον «Μισθοφόρο», όπου μεταξύ άλλων έπρεπε να πετύχουν με κάτι μπάλες έναν στόχο.

Εκεί λοιπόν, οι μπάλες των δύο παικτών ήταν η μία δίπλα στην άλλη και όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πήγε να πάρει την δική του, κλώτσησε μακριά αυτή του αντιπάλου.
Κάτι που επεσήμανε αργότερα στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μαρτίκας, λαμβάνοντας την κατάλληλη πάσα από τον Γιώργο Λιανό.

«Παραλίγο να ήταν δύο οι πόντοι, αν έκανα τις ίδιες βολές με την δεύτερη προσπάθεια. Θα τα κατάφερνα. Αν ο φίλος μου ο Κώστας δεν μου κλώτσαγε την μπάλα, ίσως να είχα μεγαλύτερες πιθανότητες. Στην προσπάθειά να μαζέψω την μπάλα μου…», είπε χαρακτηριστικά, την ώρα που οι άλλοι παίκτες του έλεγαν πως έγινε κατα λάθος.

Τότε λοιπόν ο παρουσιαστής ζήτησε να παίξει το ριπλέι, το οποίο επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του, με τον «μισθοφόρο» να μην σχολιάζει κάτι και να ζητάει να «πάμε παρακάτω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: