«Δε συγχωρώ την απιστία!»: Τα είπε… όλα η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τον χωρισμό από τον Πασχαλάκη, η 1η συνέντευξη

January 19, 2023

«Δε συγχωρώ την απιστία!»: Τα είπε… όλα η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τον χωρισμό από τον Πασχαλάκη, η 1η συνέντευξη


Διαφ.

Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.



Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούσαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει χωρίσει από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια μέσα μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram το απόγευμα της Τετάρτης 18/1.

Σήμερα, στην εκπομπή “Breakfast @Star” προβλήθηκε και η πρώτη συνέντευξη της τραγουδίστριας μετά τον χωρισμό της, την οποία παραχώρησε στη Μαίρη Αργυριάδου.

Η δημοσιογράφος ρώτησε την Ειρήνη Παπαδοπούλου αν είναι σε σχέση με την ίδια να απαντά, «Καλά πήγε κι αυτό».

Στη συνέχεια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως είναι σε μια φάση αλλαγών στη ζωή της ενώ είπε πως αυτό που δεν συγχωρεί είναι η απιστία.

Νεκρός μπροστά στους συναδέλφους του: Τραγωδία με οδηγό ΚΤΕΛ – Πέθανε ξαφνικά την ώρα που έπινε τον καφέ του

«Είμαι σε φάση που αλλάζω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Στα φέρνει πάντα έτσι η ζωή που σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει, “τι δε καταλαβαίνεις”. Είμαι γενικά σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Αυτό που προς το παρόν δε συγχωρώ είναι η απιστία. Με έχουν απατήσει. Έχω έντονο ένστικτο» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όσο για το αν έχει η ίδια απιστήσει, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε, «Επειδή δε μου αρέσει να είμαι ο μπιπ της παρέας, το έχω κάνει για μένα για να μη νιώθω μπιπ».

Στη συνέχεια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε και έναν στίχο από το νέο της τραγούδι το οποίο έχει ιδιαίτερο νόημα.

«Αχ, θα σου πω τον πόνο μου. Το νέο τραγούδι λέγεται, “Μη μου χαλάς τη μοναξιά”. Μη μου χαλάς τη μοναξιά αν δε μπορείς να την γκρεμίσεις. Έχω πληγές μεσ’ τη καρδιά, πληγή κι εσύ αν είσαι, να φύγεις»» ανέφερε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: