Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο: Νεκρή η 39χρονη Άννα – Οι αναζητήσεις που "καίνε" το σύζυγό της

January 19, 2023

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο: Νεκρή η 39χρονη Άννα – Οι αναζητήσεις που “καίνε” το σύζυγό της


Διαφ.

Στο «στόχαστρο» των Αρχών άνδρας που φέρεται πως διαμέλισε τη σύζυγό του, η οποία στις 4 Ιανουαρίου δηλώθηκε αγνοούμενη από τον εργοδότη της.



Ο 46χρονος Brian Walshe από τη Μασαχουσέτη κατηγορείται για τη δολοφονία της 39χρονης Ana Walshe. Διαμέλισε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και φρόντισε να εξαφανίσει τα μέλη της.

Χρησιμοποίησε μάλιστα το laptop του γιου του για να βρει στο Google τους καλύτερους τρόπους για να ξεφορτωθείς ένα πτώμα. Η μητέρα τριών παιδιών Ana Walshe είχε δηλωθεί αγνοούμενη από τον εργοδότη της στην Ουάσινγκτον.

σύζυγό

Οι ανατριχιαστικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο

  • «Μετά από πόσο καιρό αρχίζει να μυρίζει ένα πτώμα»
  • «Πώς να σταματήσεις την αποσύνθεση ενός πτώματος»
  • «Πώς να ταριχεύσεις ένα πτώμα»
  • «10 τρόποι να ξεφορτωθείς ένα πτώμα»
  • «Μετά από πόσο καιρό που αγνοείται κάποιος τον κληρονομείς»
  • «Μπορεί να γίνει ταυτοποίηση από μέλη πτώματος»
  • «Είναι καλύτερα να πετάξεις τα ρούχα του εγκλήματος ή να τα πλύνεις»
  • Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έψανχε τα ξημερώματα ο Brian Walshe και βλέπουν πλέον το φως της δημοσιότητας.

Η τελευταία φορά που είχαν δει ζωντανή την Ana ήταν την Πρωτοχρονιά. Έφευγε από το σπίτι της στο Cohasset. Ο εισαγγελέας του Norfolk Michael Morrissey ανακοίνωσε την έκδοση εντάλματος δολοφονίας για τον θάνατο της 39χρονης.

Ο Brian Walshe είχε καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας να αγοράζει είδη καθαρισμού αξίας 450 δολαρίων μία ημέρα μετά την τελευταία εμφάνιση της συζύγου του.

Είχε αποκρύψει από τις Αρχές ότι είχε πάει στο κατάστημα, όπου αγόρασε και πολλά άλλα που συνδέονται με τη δολοφονία της συζύγου του. Έψαχνε στο διαδίκτυο το «πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα μιας γυναίκας βάρους 52 κιλών».

Είπε μόνο 3 λέξεις: Ο Αντώνης Κανάκης “καρφώνει” τον Δημήτρη Οικονόμου για Ντόρα Κουτροκόη & αποχωρήσεις

Ήταν το 2014 που ο Brian είχε απειλήσει να σκοτώσει την Ana Walshe και μια φίλη της στη διάρκεια ενός δεκάλεπτου τηλεφωνήματος. Η Ana Walshe δεν είχε δώσει συνέχεια στην καταγγελία.

Το ανατριχιαστικό τελευταίο μήνυμα προς τον σύζυγό της

Η New York Post αποκαλύπτει το τελευταίο ανατριχιαστικό μήνυμα της αγνοούμενης Ana Walshe στον σύζυγό της. Το έγραψε στο κουτί της σαμπάνιας. Είχε μείνει στην τραπεζαρία. «Θάρρος, αγάπη, επιμονή…». Ένα μήνυμα με έντονα κόκκινα γράμματα. Έγραφε για αυτά που προσβλέπει με τη νέα χρονιά.

σύζυγό

Η μητέρα τριών παιδιών ανυπομονούσε για το 2023, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί. «2022… τι χρονιά! Και όμως, είμαστε ακόμα ζωντανοί εδώ και μαζί! Ας κάνουμε το 2023 το καλύτερο μέχρι τώρα! Είμαστε οι συγγραφείς της ζωής μας… θάρρος, αγάπη, επιμονή, συμπόνια και χαρά. Με αγάπη, Ana». Αυτά έγραφε για τελευταία φορά στο κουτί μιας σαμπάνιας. Παραμένει ακόμα στην τραπεζαρία του ζευγαριού στο σπίτι τους στο Cohasset. Φαίνεται ανέγγιχτη από το πρωτοχρονιάτικο party, στο οποίο βρέθηκε και ο οικογενειακός τους φίλος, Gem Mutlu.

«Αγκαλιαστήκαμε και γιορτάσαμε. Κάναμε πρόποση. Ό,τι ακριβώς κάνεις την Πρωτοχρονιά», ανέφερε ο Mutlu. «Υπήρχε ανυπομονησία για το νέο έτος. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για οτιδήποτε άλλο. Απλά γιορτάζαμε τον νέο χρόνο». Ο Mutlu έφυγε από το party γύρω στη 1.30, με τον σύζυγο της Ana Walshe να υποστηρίζει πως τον ξύπνησε λίγο μετά τις 6 το πρωί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: