Η Χριστίνα Βίδου για το άγνωστο δράμα της: "Ο μεγάλος μου έρωτας σκοτώθηκε. 9 χρόνια ήμουν εντελώς μόνη. Πένθησα"

January 20, 2023

Η Χριστίνα Βίδου για το άγνωστο δράμα της: “Ο μεγάλος μου έρωτας σκοτώθηκε. 9 χρόνια ήμουν εντελώς μόνη. Πένθησα”


Διαφ.

Κατάθεση ψυχής για την απώλεια που της στοίχισε 9 χρόνια έκανε για πρώτη φορά η δημοσιογράφος, Χριστίνα Βίδου, στην εκπομπή «Στούντιο 4».



«Ένας μεγάλος έρωτας που είχα, σκοτώθηκε. Ήμασταν μικροί κι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η απώλεια με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων. Ήμουν 24 και μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Πένθησα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου. Να λες δεν γίνεται. Αυτό το “δεν γίνεται”, δεν ήθελα να το ξαναζήσω. Ήμασταν στο “χωρίζω”. Ένα περίεργο πράγμα κι όχι ακριβώς ζευγάρι, αλλά τον αγαπούσα πάρα πολύ», αποκάλυψε η Χριστίνα Βίδου.




 

Είπε μόνο 3 λέξεις: Ο Αντώνης Κανάκης “καρφώνει” τον Δημήτρη Οικονόμου για Ντόρα Κουτροκόη & αποχωρήσεις

«Πήγαινα κανονικά στην βάρδιά μου και με έπαιρναν τηλέφωνο, αν είμαι καλά. Με πήρε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και μου είπε “Θα σου πω κάτι. Έγινε ένα τροχαίο και χτύπησε ο Πάνος. Είναι στην Βούλα”. Το έκλεισα και πήγα εκεί κατευθείαν. Στο ραδιόφωνο είχαν πει, “μην πείτε την είδηση μέχρι να το μάθει η Χριστίνα”. Μετά το άκουσα στις ειδήσεις. Δεν καταλάβαινα τότε ότι χτίζω έναν τοίχο για να μην μπορέσεις να με ρίξεις», συνέχισε η Χριστίνα Βίδου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: