Μαρία Σολωμού: "Είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους. Έκανα 12 χρόνια ψυχοθεραπεία κι αυτό δεν διορθώθηκε"

January 20, 2023

Μαρία Σολωμού: “Είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους. Έκανα 12 χρόνια ψυχοθεραπεία κι αυτό δεν διορθώθηκε”


Διαφ.

Έξω από τα δόντια μίλησε η Μαρία Σολωμού στο νέο της podcast αναφορικά με την πολυγαμία στη ζωή της, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.



Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολυγαμία και στη συνέχεια επανατοποθετήθηκε σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, όπου είχε δηλώσει πως ανά περιόδους είχες 3-4 συντρόφους παράλληλα.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες θέσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους. Δεν ήταν κάτι μόνιμο, δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είμαι με 3-4 συντρόφους για πολύ, γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουνε παρά να πληγώσω εγώ κάποιον. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου να πιαστώ», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.




 

Είπε μόνο 3 λέξεις: Ο Αντώνης Κανάκης “καρφώνει” τον Δημήτρη Οικονόμου για Ντόρα Κουτροκόη & αποχωρήσεις

«Σκασίλα μου αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει “ορίστε κυρία μου, μας κορόιδεψες” και να μην έχω τι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά που παραλίγο να με πιάσουν νόμιζα ότι θα πεθάνω, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: