Είπε μόνο 3 λέξεις: Ο Αντώνης Κανάκης "καρφώνει" τον Δημήτρη Οικονόμου για Ντόρα Κουτροκόη & αποχωρήσεις

January 20, 2023

Είπε μόνο 3 λέξεις: Ο Αντώνης Κανάκης “καρφώνει” τον Δημήτρη Οικονόμου για Ντόρα Κουτροκόη & αποχωρήσεις


Διαφ.

Αιχμές για τον Δημήτρη Οικονόμου άφησε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα», υπερασπιζόμενος ανοιχτά τη Ντόρα Κουτροκόη.Πριν μερικές εβδομάδες, η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε αιφνιδίως από την εκπομπή «Σήμερα» με απόφαση του ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής σχολίασε μέσω της εκπομπής του την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης στάθηκε στην τελευταία ημέρα της δημοσιογράφου και σχολίασε με νόημα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν», συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης και στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΪ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», είπε ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: