Βαρύ χτύπημα στην οικογένεια του Παντελίδη 7 χρόνια μετά τον θάνατό του, δίνει μάχη για τη ζωή του ο πατέρας του

January 20, 2023

Βαρύ χτύπημα στην οικογένεια του Παντελίδη 7 χρόνια μετά τον θάνατό του, δίνει μάχη για τη ζωή του ο πατέρας του


Διαφ.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, καθώς βρίσκεται στην εντατική, μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.



Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Μαρία Βλάχου μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα“, ο πατέρας του τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2016, από την Κυριακή νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ έπειτα από ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν κατά τη διάρκεια του ύπνου του ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη υπέστη το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι δικοί του άνθρωποι το ανακάλυψαν την Κυριακή το πρωί και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάποια από τα ζωτικά του όργανα να υποστηρίζονται από μηχανήματα.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, έχει απογοητευτεί καθώς οι γιατροί κρίνουν ιδιαίτερα δύσκολη την κατάστασή του.

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος Παντελίδης, είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας ενώ από 17 χρονών το ένα του χέρι είχε μείνει παράλυτο λόγω ενός ατυχήματος που είχε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: