«Πήγα στην Prada και το πήρα, είχε 300€»: Η Καινούργιου ζήλεψε αυτό που φόρεσε η Μαρί Σαντάλ στην κηδεία του τέως βασιλιά

January 20, 2023

«Πήγα στην Prada και το πήρα, είχε 300€»: Η Καινούργιου ζήλεψε αυτό που φόρεσε η Μαρί Σαντάλ στην κηδεία του τέως βασιλιά


Διαφ.

Τη στέκα που φορούσε η Μαρί Σαντάλ στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αγόρασε η Κατερίνα Καινούργιου, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της, Super Κατερίνα.



«Για να καταλάβετε πόσο επηρεάζομαι και πόσο μας αρέσουν, πήγα και πήρα την στέκα που φορούσε στην κηδεία η Μαρί Σαντάλ. Μου άρεσε πάρα πολύ και πήγα στην Prada και την πήρα. Είχε γύρω στα 300 ευρώ.

Πήρα την ίδια σε λίγο μικρότερη. Λέω κοίτα, εγώ, μπήκα στην ίδια διαδικασία. Να πω στον ελληνικό λαό ότι τη συγκεκριμένη στέκα μπορούν να τη βρουν πολύ πιο οικονομικά» ανέφερε.

Δυο από τις γυναίκες που συζητήθηκαν για τις κομψές τους εμφανίσεις στην κηδεία τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν ήταν άλλες από τη Μαρί Σαντάλ και τη βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια. Οι δυο κυρίες ήταν υπερκόμψες με τις επιλογές που έκαναν.

Η σύζυγος του Παύλου φόρεσε ένα minimal φόρεμα, το οποίο συνδύασε με κομψή τσάντα χειρός, γόβες και μια στέκα στα μαλλιά, το κόστος της οποίας είναι υψηλό καθώς ήταν γνωστού οίκου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: