«Αλήθεια το είπε αυτό για εμένα ο Λάκης;»: Σοκ στον αέρα για την Καραβάτου μόλις της είπαν τι είπε ο Γαβαλάς

January 20, 2023

«Αλήθεια το είπε αυτό για εμένα ο Λάκης;»: Σοκ στον αέρα για την Καραβάτου μόλις της είπαν τι είπε ο Γαβαλάς


Διαφ.

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα του ΟΡΕΝ έξω από τα στούντιο της εκπομπής «Πρωινό Μας», όπου ήταν καλεσμένη.



Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την παρουσίαση του My Style Rocks, τον Λάκη Γαβαλά αλλά και το σχόλιο που έκανε ο ίδιος προς το πρόσωπό της.

«Είναι μία νέα πρόκληση, μία νέα εμπειρία. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, οπότε δε μπορεί να μου λείπει αυτό που έκανα. Είναι κάτι πολύ ωραίο» δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου για το reality μόδας του ΣΚΑΪ και τόνισε: «Όταν μου το πρότειναν, χάρηκα πάρα πολύ με τα λόγια που άκουσα και αυτό με έκανε να πω το ναι».

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά να είμαι εκεί μαζί με την κολόνα του σπιτιού μας, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Την Ηλιάνα την αγαπώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη όχι απλά τον σέβομαι… δεν έχω λόγια για το ταλέντο του» σχολίασε για την κριτική επιτροπή του show, σημειώνοντας ότι ακόμη και από τις παίκτριες η ίδια μαθαίνει πράγματα για το στυλ.

Σοκ και φρίκη σε γειτονιά στον Άγιο Δημήτριο: Άνδρας κρεμόταν νεκρός από το μπαλκόνι του σπιτιού του

«Σιγά-σιγά, επειδή αυτά είναι τα πρώτα επεισόδια, βρίσκουμε κι εμείς τα πατήματά μας. Είναι κάτι που δεν το ‘χουμε ξανακάνει. Νομίζω ότι θα πάει καλά» ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου για την πορεία του My Style Rocks.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε έκπληκτη όταν έμαθε πως ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε την εμφάνισή της, λέγοντας πως κάποιες φορές ντύνεται σαν να έχει να πάει σε… πάρτι μπότοξ με τις φίλες της.

«Εγώ; Αλήθεια το είπε αυτό ο Λάκης; Δεν το έχω ακούσει. Εγώ σε πάρτι μπότοξ δεν μπορώ να πάω, γιατί έχω μία πάθηση και δεν επιτρέπεται. Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε μπότοξ, ούτε υαλουρονικά. Τον Λάκη τον υπερλατρεύω και σέβομαι πάντα τις απόψεις του» απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: