Χαμός στο συμβούλιο του Survivor: O Λιανός την… είπε στον Πρίαμο και σε συμπαίκτριά του που συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα (vid)

January 19, 2023
Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στο συμβούλιο του Survivor την Κυριακή.

Ένας χάος αναμένεται να δημιουργηθεί στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, την προσεχή Κυριακή (22/1).


Διαφ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», ο παρουσιαστής θα είναι εκείνος που θα κάνει μια ερώτηση που θα δημιουργήσει «ντόμινο εξελίξεων».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, «οι παίκτες μπορούν να πηγαίνουν στην ζούγκλα για να βρουν την καρύδα τους, όπως και στην θάλασσα, για να βρουν το ψάρι τους.
«Υπάρχει στο δάσος μια καλύβα, την οποία έχει εντοπίσει κάποιος. Το να συναντηθεί κάποιος τυχαία εκεί, δεν είναι κακό. Το να κλείσει κάποιος εκεί ραντεβού όμως είναι ενάντια στους κανόνες. Αυτή την ερώτηση θα κάνει ο Γιώργος Λιανός, στον Μάριο Πρίαμο και στην συμπαίκτριά του με την οποία συναντιέται. Θα ρωτήσει ξεκάθαρα τόσο τον ίδιο, όσο και την συμπαίκτριά του, με το όνομά της. Αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς, αλλά κυρίως είναι πολύ επικίνδυνο. Γιατί έχει ξεφύγει από τα όρια που επιτρέπεται να ψάξεις, για μπανάνες, καρύδα κλπ. Θα ερωτηθούν ξεκάθαρα, θα έρθουν σε άβολη θέση και το θέμα είναι η απάντησή τους αλλά και ποια είναι η κοπέλα
», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν κάμερες στο συγκεκριμένο καλυβάκι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: