Απίστευτη γυναίκα άφησε σε «άτυχο» θαμώνα ραβασάκι με το τηλέφωνό της: Έλυσε δεκάδες «εξισώσεις» μέχρι να μπορέσει να τη καλέσει

January 19, 2023
Ένα ασυνήθιστο ραβασάκι έλαβε νεαρός σε μπαρ, αφού για να μπορέσει τελικά να τηλεφωνήσει στη κοπέλα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τα μαθηματικά του.

Μια γυναίκα βγήκε επιτέλους στη δημοσιότητα αφού έδωσε σε έναν άνδρα που γνώρισε σε μπαρ τον αριθμό της με δύο ψηφία να λείπουν – και του είπε να μαντέψει τα υπόλοιπα γιατί…άξιζε.



Ο άνδρας αν και βρέθηκε αρχικά σε μια άβολη κατάσταση, δεν το έβαλε κάτω.

Μοιραζόμενος το ταξίδι στο διαδίκτυο, ένας χρήστης του Twitter που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Henpacked Hal, ανέβασε φωτογραφίες που περιγράφουν λεπτομερώς τη ζωή του ξαδέρφου του στα ραντεβού με τη λεζάντα: «Ο 22χρονος ξάδερφός μου γνώρισε την κοπέλα των ονείρων του σε ένα μπαρ και πάει πολύ καλά».

Η πρώτη φωτογραφία, που αναρτήθηκε την Τρίτη (17 Ιανουαρίου) είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης μεταξύ των δύο με τον ξάδερφο να στέλνει μήνυμα: «Γνώρισα την αδελφή ψυχή μου χθες το βράδυ».

Αφού συνεχάρη τον ξάδερφό του, ο Hal στη συνέχεια ρώτησε: «Πήρες τον αριθμό της;».

Απαντώντας με μια κάπως αινιγματική απάντηση, ο ξάδελφος είπε: «Τα περισσότερα…».

Κάνοντας την ερώτηση που όλοι σκεφτόμασταν, ο Hal αναφώνησε: «Πώς παίρνεις το μεγαλύτερο μέρος ενός αριθμού;»

Χωρίς άλλα λόγια για να εξηγήσει την κατάσταση, ο ξάδελφός του απλώς έστειλε στον Hal μια φωτογραφία μιας χαρτοπετσέτας με έναν μερικό αριθμό με αστερίσκο δίπλα σε ένα χειρόγραφο σημείωμα που έγραφε “Τηλεφώνησέ μου! Πίστεψέ με, το αξίζω” από μια γυναίκα που ονομάζεται Jackie.

Εντελώς σοκαρισμένος από την απάντηση, ο Hal απάντησε: «WTF?!!?! Τι θα κάνεις;»
Έχοντας ήδη ένα σχέδιο στο μυαλό του, ο ξάδελφος έστειλε μια ακόμη φωτογραφία που έδειχνε μια λίστα με αριθμούς, μερικοί από τους οποίους ήταν διαγραμμένοι, με όλες τις ποικίλες ακολουθίες που θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τα δύο ψηφία που έλειπαν και τα οποία η Τζάκι είχε διαγράψει με αστερίσκο.

Το tweet έχει πάνω από 54,2 εκατομμύρια προβολές, 716,7 χιλιάδες likes και 10,9 χιλιάδες tweets με παράθεση, οπότε είναι σαφές ότι το Twitter έχει επενδύσει εξίσου στις εξελίξεις της ιστορίας με τον Hal.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: