«Αυτό ήταν που της στέρησε την ζωή τόσο πρόωρα»: Μαθεύτηκε 31 χρόνια μετά το θάνατο της Τζένης Καρέζη

January 21, 2023

«Αυτό ήταν που της στέρησε την ζωή τόσο πρόωρα»: Μαθεύτηκε 31 χρόνια μετά το θάνατο της Τζένης ΚαρέζηΆγνωστες ιστορίες για την ανεπανάληπτη Ελληνίδα ηθοποιό, Τζένη Καρέζη, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Πάμε Δανάη!».«Ήταν μία αγριόγατα, δεν μπορούσες να την κάνεις καλά εάν δεν ήθελε η ίδια. Ήταν πολύ ντόμπρος και άμεσος άνθρωπος με ευέξαπτο χαρακτήρα. Πήγαινε πολύ γρήγορα από το 0 στο 100, αλλά είχε πάντα λόγο που το έκανε. Η μάνα μου ήταν εξαιρετική μαγείρισσα.

Είχε μάθει από τη μαμά της και το διασκέδαζε να είναι στην κουζίνα και να δημιουργεί. Ήταν παθιασμένη με το τάβλι, της άρεσε πάρα πολύ. Με τον πατέρα μου γνωρίστηκαν παίζοντας τάβλι κάτω από ένα δέντρο», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τη μητέρα του.

Η Όλια Λαζαρίδου είπε από την πλευρά της για την Τζένη Καρέζη: «Τη θυμάμαι σαν ένα πλάσμα με φλογερή και αδηφάγα ψυχή. Τα έκανε όλα πολύ. Μιλούσε πολύ, γελούσε πολύ, έπινε πολύ. Είχε ένα πάθος ζωής για όλα, που νομίζω αυτό ήταν που την πήρε τόσο γρήγορα».
 

Ο Γολγοθάς του Μάρκου Λεζέ: «Εγώ πήγα για μια εξέταση ρουτίνας και οι γιατροί μου βρήκαν βαρβάτο καρκίνο»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Όταν συμπαθούσε και εκτιμούσε έναν άνθρωπο ήταν τόσο φιλική και ενθαρρυντική. Καθυστέρησα στην πρόβα και όταν έφτασα κλαμένος, έτοιμος να ζητήσω συγγνώμη, εκείνη με αγκάλιασε ρωτώντας με εάν είμαι καλά και εάν έφαγα. Ακόμα είναι στην καρδιά μου και με συμβουλεύει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: