Δεκάδες αντιδράσεις με αυτό που ανέβασε η Ευγενία Μανωλίδου: Τα αρνητικά σχόλια και η απάντηση του Άδωνι

January 21, 2023

Δεκάδες αντιδράσεις με αυτό που ανέβασε η Ευγενία Μανωλίδου: Τα αρνητικά σχόλια και η απάντηση του Άδωνι


Διαφ.

Η Ευγενία Μανωλίδου συνόδευσε τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Νταβός της Ελβετίας, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης έδωσε το “παρών” στο ετήσιο παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και προσπάθησαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.Ειδικότερα, ο υπουργός, που συμμετέχει στο ετήσιο παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με θέμα «Strategic Investments, demonstrating Resilience in times of Global Uncertainly, navigating the path ahead», υπογράμμισε ότι «μέχρι τις εκλογές, πρόκειται να ανακοινωθούν νέες πολύ μεγάλες ξένες επενδύσεις με μεγάλο αντίκτυπο στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα».

Η ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου για το ταξίδι της στο Νταβός

Μάλιστα, η Υπεύθυνη Σπουδών στην σχολή Αρχαίων Ελληνικών Ελληνική Αγωγή δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που είναι αγκαλιά με τον σύζυγό της, χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευγενία Καραγιαννίδου (@manolidoue)

Όλοι σήμερα κλαίνε για τον Αλέξανδρο: «Έφυγε» μόλις 5 χρονών αγγελούδι, η αρρώστια που τσάκισε το παιδί

Νωρίτερα, σε άλλη της ανάρτηση, η Ευγενία Μανωλίδου μοιράστηκε με τους ακολούθους της την πολύ χαμηλή θερμοκρασία που επικρατεί στο Νταβός, με το θερμόμετρο να δείχνει μείον 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν δεκάδες αρνητικές αντιδράσεις και ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη σύζυγό του, στο προφίλ του στο facebook.

Οι εξηγήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το ταξίδι που έκανε η Ευγενία Μανωλίδου στο Νταβός

Όπως υπογράμμισε «Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή δουλειά. Επιστρέφουμε.

Υγ: για να μην διαβάζω ανοησίες πάντα τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνουμε εμείς και όχι το Κράτος. Συγγνώμη που το διευκρινίζω αλλά έχω βαρεθεί την τοξικότητα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: